Basa

Topik-ikon CalClassics ....

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #193 by PAYSON

Kuring maca na nyangkut kana "baca-kuring" pikeun Rikoooo urang Connie. Kuring henteu weruh kumaha anjeun bisa ngapung deui, sarta katingalina, ngalakukeun éta ogé. Kuring indit ka CalClassics, tapi éta sakabéh planes 2004, 2000, sarta 98. Kuring teu ngapung nanaon tapi barang fsx, iwal ngempur, teras Abdi lumayan loba anu bodo Ubisoft. Hatur nuhun info, sanajan. Nyaan ngahargaan pitulung Anjeun. (Nu Electra nyaeta OK)
Salam, PAYSON

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.076 detik
Basa