Basa

Topik-ikon CLS DC-10-30F Review

Tambih deui
6 bulan 1 week ago - 6 bulan 1 week ago #195 by Gh0stRider203

Kuring moal bohong, Aku a kipas tina manuk mesin 3. Salawasna geus. Anjeun jarang gé ningali Kuring di nanaon kalawan kirang ti mesin 2.

Ieu manuk bener nice. hadir kalawan loba liveries, bener nice jéntré, handles hébat tapi aya saeutik masalah kalawan eta ...

Nu katingali, max-rentang on manuk ieu kadaptar salaku 6,600 mi; Max Suluh kadaptar salaku gal 36,650 AS; jeung max beurat nyokot-off kadaptar salaku 572,000 lbs.

Acan, lamun kasampak dina FSX ... nembongkeun beurat kotor Max sakumaha 558,000lbs jeung suluh allowable max sakumaha 32,368 galon, béda tina galon 4,282.

Ayeuna Kaula seja hiber 6305.0 nm, jeung Abdi handap ka 7% kénca. Kuring geus cruising di Mach .82 (anu ngarupakeun laju pesiar has) di 35,000 kaki, jeung nyandak kaluar kalawan bak pinuh. Gunana ngomong ... Kuring teu gonna nyieun éta 4.5 WIB sésana w / o ngabogaan ngeusian bengsin ....

Kuring geus messaged CLS ningali lamun maranéhna geus sadar ieu, sarta keur ayeuna ngantosan ngadéngé deui.

Geus teu digawe hiji pendekatan ILS acan (teu dipaké pikeun autopilot ieu hihi éta um hihi béda), tapi kuring teu nyangka yén aya teuing hésé do.

Sajauh sanajan .... Abdi masihan manuk ieu A- nice (hehehehe robah pikiran abdi hihi). Sakali I install salah ti dieu ku Thomas Ruth, abdi gé nempatkeun up review dina éta salah hihi bisa jadi hiji dinten kapayun sakumaha kuring jarang ngalakukeun kirang ti hiber max-rentang lamun datang ka kargo :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Edit panungtungan: bulan 6 1 week ago ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 6 days ago #199 by Gh0stRider203

ILS téh cukup lugas dina manuk ieu, Thankfully. Dibales I dipaké Potong kompas keyboard, tapi masih hihi Leungit euweuh reply ti CLS ....


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.081 detik
Basa