Basa

Topik-ikon kapal ...

Tambih deui
bulan 6 4 days ago #197 by PAYSON

Yakin hoyong tempo hiji atawa dua operator pesawat WWII.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 days ago #198 by Gh0stRider203

ya nyaho éta lain lalaki gagasan goréng! :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 3 days ago #202 by PAYSON

Naon teu cinta? Keur kuring bener? 1 atanapi 2 WWII pamawa fleets. Ulah nyandak kuring lepat, Abdi bogoh slammin 'dina decks kami kudu ayeuna, tapi mangrupa saeutik teuing ez jeung Corsair panganyarna (sanajan lain pesawat WWII, éta dipaké dina operator sarua). Panganyarna dina planes carrier nyaéta goooody a. Tangtu, sadaya ucing Grumman tahan hiji tempat husus di haté kuring. Kuring boga hiji versi fsx naon Sigana mah mun aya 'WWII datar luhur bitchin, ngan moal bisa angka kaluar kumaha carana install eta. Teu boga installer sarua Rikooo boga. Ngagaduhan ngajalankeun, (sacara harfiah, ngagaduhan mun ngalakukeun sababaraha joggin ')
Deui ka awan, PAYSON

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 3 days ago #207 by Gh0stRider203

Abdi teu bisa satuju langkung. salawasna senang coba mun jeung tetep hirup otentik-gancang :)

Kuring jujur ​​bakal boga clue cara install armada nu tanpa ngabogaan file di hareup Me. Kuring ukur bisa nganggap yén anjeun bakal masang eta kana folder tetempoan, sarta lamun ayeuna teh henteu otomatis ditambahkeun kana FSX, teras nambahan deui di sacara manual ...


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.126 detik
Basa