Basa

Topik-ikon mad catz ...

Tambih deui
bulan 9 4 days ago #203 by PAYSON

Teu saha wae kudu didatangan teh mad catz / saitek périodik deui ngundeur-panggerak panel na plugins? Kuring manggihan sanajan éta hitungan "sebutkeun enya ka sadaya" hal, hal karya lemes handap neng dinya. Kuring sigana mah kudu ngan meunang SPAD tapi ngadenge eta boga quirks saeutik deui urang sorangan.
PAYSON

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 days ago #204 by Gh0stRider203

Kuring geus pernah ngalaman ka, jujur.

I dipaké pikeun mibanda Saitek x45 tapi panungtungan salah abdi dadung on Me>.> Ieu Panawaran dina x55 on ebay tapi meunang majorly outbid :(


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 days ago #209 by kolijahc

Kumaha teu x45 anjeun megatkeun? Ngan panasaran, pariuk kuring indit kaluar. Ieu helikopter iteuk favorit kuring sanggeus kuring nyokot cinyusu kaluar. Kuring ngadéngé ieu mungkin mulangkeun aranjeunna ku semprot magic, Mah nuju eta tapi boga acan nyobian. Bari kuring ieu nungguan pengiriman barang internasional, abdi dimimitian trolling ebay ogé. Kapanggih nu pangalusna CH iteuk anjeun tiasa manggihan (fighterstick USB) pikeun kawas $ 40USD, sarta pedals pro USB pikeun $ 60USD. Kabéh Abdi peryogi nyaeta throttle jeung kuring gé jadi senang.

Kuring geus teu kungsi alus tuah jeung x55 na x56 on ebay. Jalan overpriced, atawa Listing rindang (mung iteuk teu throttle nu boga sagala circuitry atawa sabalikna) atanapi untested (anu teu boga port USB jeung detik 30?)

A loba jalma cinta hate aranjeunna, tapi salah sahiji poéna pangalusna i geus katempo teh thrustmaster HOTAS X ($ 20USD), tapi néangan hiji biru nu di HOTAS 4 ($ 30USD). I do sababaraha mods rusuh (bor sababaraha liang pikeun cecekelan paracord, sarta motong off flange sabudeureun kenop adjustment spring sangkan cinyusu removable sanggeus calibration pikeun helikopter) jeung masihan eta jauh ka babaturan kuring nu rék nalungtik helikopter. ngajadikeun hiji laptop iteuk éndah sakali anjeun bisa mawa hal damn gampang.

KC

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #215 by PAYSON

Hai KC, abdi pernah ngalaman hiji X-45, Jigana seratan tuh kawin silang a. Kabéh Kuring geus kantos dipiboga mangrupa sistem kontrol X-55 HOTAS Saitek urang. Aranjeunna gaduh janten rada "dipasangkeun". Mun kuring hayang ngan hiji iteuk sarta sababaraha tombol Abdi balik ka abdi Logitech Agung, nu sadayana nu peryogi lamun pilot hiji kapal udara. Lamun (sakumaha I) ngalakukeun sagala ngempur ngalawan sababaraha AI serius, mangka X-55 (atawa 65) "sistem kadali" teh panas tikét HOTAS.
PAYSON

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #217 by Gh0stRider203

mimiti pareum, dipiceun Anjeun duplikat pos hihi Kuring yakin ieu mah ngahaja kitu euweuh laps sabudeureun lapangan hihi


abdi henteu terang naon sagala nuluykeun kalawan iteuk tapi nyaho bagian throttle dadung nalika kuring leungit kasaimbangan MY na leungeun abdi lungsur di cecekelan, umbar dipareuman.

Desain CRAPPY pikeun throttle a, lamun menta Me ... kuring junun nyieun perbaikan makeshift ngagunakeun sababaraha tape médis tapi ogé anjeun terang yen urang teu gonna panungtungan salawasna.

Tanpa iteuk sanajan, throttle nyaeta gunana. Hiji detik Kuring maké iteuk, nu salajengna abdi nyokot eta nepi ka squash bug (nu hiji hal hate paling tentang susun abdi teh roaches damn. I geus disebut kota tapi nu bakal jelas dipigawé henteu alus sangkan Jigana abdi panggero salajengna nyaeta ka County Kaséhatan Dept)., abdi diatur eta deui ka handap tur eta kaluar digawé. Abdi ngan kawas wtf? bener?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #218 by Gh0stRider203

PAYSON wrote: Hai KC, abdi pernah ngalaman hiji X-45, Jigana seratan tuh kawin silang a. Kabéh Kuring geus kantos dipiboga mangrupa sistem kontrol X-55 HOTAS Saitek urang. Aranjeunna gaduh janten rada "dipasangkeun". Mun kuring hayang ngan hiji iteuk sarta sababaraha tombol Abdi balik ka abdi Logitech Agung, nu sadayana nu peryogi lamun pilot hiji kapal udara. Lamun (sakumaha I) ngalakukeun sagala ngempur ngalawan sababaraha AI serius, mangka X-55 (atawa 65) "sistem kadali" teh panas tikét HOTAS.
PAYSON


ya tingali Kuring teu ngalakukeun loba hawa mun ngempur hawa, tapi I LOVE sakabeh fungsi dina 55 sakumaha bari abdi lolobana ngapung jumbos ... Kuring lumayan loba meunang pamakéan pikeun tiap tombol tunggal hihi

Kusabab kuring ngalakukeun leuwih ILS ngadeukeutan poé ieu (I dipaké pikeun hate ILS ayeuna Abdi bogoh eta hihi), I condong boga setelan sababaraha pikeun autopilot ka pindah ti GPS pikeun NAV1 ti NAV mun pendekatan. Jigana ngeunaan hijina hal Nyaan dipaké dina keyboard pikeun nalika kuring kungsi di 45 éta ngobrol jeung ATC, balikkeun on / off APU, sarta meureun 1 atanapi 2 hal leutik hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #221 by PAYSON

OKÉ ! Kuring kudu di forum salah. Loba Apologies .gtg

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.144 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!