Basa

Topik-ikon mesin Project Airbus A321 Cicing turun sanggeus takeoff

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #223 by JanneAir15

Halo! Kuring geus diundeur dina Airbus A320 kulawarga Mega Pek. Kuring geus diuji sakabeh model (A318, A319, A320, A321) tapi lamun kuring takeoff jeung A321 mesin na Cicing turun langsung saatos roda turun taneuh. planes sejenna pak ieu teu boga masalah ieu éta ukur dina A321 nu. Kuring geus dituturkeun Daptar pariksa jeung ngahurungkeun mesin on kalayan padika bener. Kuring henteu weruh naon anu salah lajeng. Mangga mantuan kuring jeung ieu.


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: joval

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #224 by Gh0stRider203

Abdi teu tiasa ngalakukeun loba salaku Abdi di tengah hiber a salaku urang nyarita (LFRG - KDFW) dina 747-400LCF, tapi sakali I darat, abdi gé ngundeur éta sarta nyandak katingal di dinya.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #225 by Tonny0909

Anjeun kudu nyetél ELAC2 Pareum di bagian FLT CTL- dina panel upperhead. Séjén tilu diatur ON. (Detik 2,3 na FAC2)

Jeung diajar Airbus Laws hiber:

www.airbusdriver.net/airbus_fltlaws.htm

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203, JonesyMcJonesFace

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #226 by JanneAir15

Hatur nuhun pisan! Kuring gé nguji éta.


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #227 by JanneAir15

Taya, éta teu digawé. Kuring masih ngagaduhan kasalahan anu sarua "generator 1, generator 2 na Hydraulics 1 # 2" anu ditandaan beureum dina tampilan info.


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #228 by JanneAir15

Aya teu kudu mantuan deui! Kuring dibereskeun masalahna. Tonny0909, anjeun bener tapi ELAC2 téh hijina FLT CTL pindah Anjeun kudu gaduh OFF. saklar séjén Anjeun kudu gaduh on! (Kaasup bagian kénca ti panel upperhead) Éta deui! Tapi hatur nuhun pitulung Anjeun Tonny0909.


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #229 by Tonny0909

Muhun ieu mah ceuk nu di pos aslina abdi:

"Lianna tilu set ON. (Detik 2,3 na FAC2)"

Aranjeunna dina nalika "OFF" teu dituduhkeun.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #230 by Dariussssss

Bungah ningali ieu direngsekeun. Lamun perlu nanaon deui, hayu urang nyaho.

langit jelas.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 4 days ago #234 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: bungah ningali ieu direngsekeun. Lamun perlu nanaon deui, hayu urang nyaho.

langit jelas.


Kuring kadua yén!

Badag hatur nuhun kana Tonny0909 pikeun pitulung-Na! :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.108 detik
Basa