Basa

Topik-ikon A330 Mega Pack

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #232 by Numan28

Halo! Kuring geus diundeur dina Paket A330-300-200.
Tapi euweuh VC on abdi Turki Airlines A330-300:
Bisa saha nulungan kuring?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #233 by Dariussssss

Aya dua versi di iket, salah anu dijieun ku POSKY, nu saurang teu boga VC. Séjén anu dijieun ku Thomas Ruth boga VC a.

Taya worries, upami sagalana geus dipasang neuleu, Anjeun kudu duanana.

Hayu urang terang lamun aya wae masalah séjén.

Wasalam

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #235 by Numan28

Nu sahijina nyaeta versi POSKY na nu versi Thomat Ruth?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #238 by Dariussssss

Lamun anjeun buka pilih pesawat, aya 3 béréndélan turun-handap, atawa ménu: produsén pesawat, penerbit jeung tipe pesawat. Klik penerbit, milih Thomas Ruth. Ulah salempang lamun ningali Thomas Ruth-Luis Quintero, éta hal anu sarua.

Mudahan ieu ngabantuan.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #239 by Numan28

Aya henteu a330-300 atanapi 200 kalawan korsi panumpang jeung VC?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #242 by Dariussssss

huh .... euweuh clue ngeunaan eta, bener. Kawas kuring ngomong, A330 ku TR hadir kalawan VC, tapi eta boga kabin panumpang, bener teu nyaho. Kuring boga pak sarua dipasang tapi saprak kuring teu paduli ngeunaan kabin, Kuring teu pilari eta.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #243 by Numan28

Tapi euweuh A330-300 ku Thomas Ruth aya di versi posky, jeung anjeun ngomong yén aranjeunna tanpa VC

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #244 by Dariussssss

... oh lalaki .....

Muhun, mimitina -give kuring link ka pak pesawat Anjeun undeur
Kadua, éta ti dieu atawa tempat sejenna?
Katilu, geus eta dipasang neuleu?

Ieu hiji I mibanda: http: //www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/799

tur ayeuna, dina FSX mah boga TR A330-300 up na ngajalankeun. Ku kituna, masihan kami info leuwih lengkep.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #245 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: ayeuna, dina FSX mah boga TR A330-300 up na ngajalankeun. Ku kituna, masihan kami info leuwih lengkep.


ok ogé, Aku on genep anjeun dina hiji F-14, sidewinders dikonci onto nu saprak anjeun geus kungsi ngadéklarasikeun hiji udagan mumusuhan ..... Kuring geus dibere lebet-payun jeung seuneu lamun nyieun hiji move salah .....

:P


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #246 by Dariussssss

Naon atuh naon salah? Nyaan tuh pangalusna kuring pikeun mantuan kaluar dieu. Mun ceuk kuring atanapi tumaros lepat, abdi hapunten dinya, tapi Nyaan teu nyangka atuh.

Wasalam

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.092 detik
Basa