Basa

Topik-ikon Bisa Anjeun pake FS9 planes dina FSX?

Tambih deui
bulan 7 1 day ago #248 by JanneAir15

Halo! Kuring ngadéngé yén anjeun bisa make FS9 planes on FSX. Kuring boga pesawat husus nu teu bisa manggihan keur FSX jadi Abdi hoyong terang éta mungkin migunakeun eta on FSX. pesawat nya versi Project Airbus A321 Sharklet. Kuring geus geus diusahakeun sababaraha metodeu pikeun install deui tapi maranéhna teu digawé. Ku kituna bisa batur mangga mantuan kuring jeung ieu?


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 1 day ago #252 by Gh0stRider203

enya, Anjeun tiasa. sababaraha polder bisa jadi bit béda dina FSX ti FS9. on FSX, sadaya pesawat kuring balik ka dieu:
B: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Kaulinan \ Microsoft hiber simulator X \ SimObjects \ Airplanes

Kuring teu apal dimana aranjeunna install dina FS9. Ogé warning ngan adil. NOT sadayana gauges pikeun FS9 bakal bisa dipaké jeung FSX.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.063 detik
Basa