Basa

Topik-ikon Airlines maya, Mangga mantuan!

Tambih deui
bulan 7 3 days ago #249 by JanneAir15

Halo! Abdi resep ngeunaan pamadegan Airlines maya. Kuring geus nyaho hal ngeunaan aranjeunna jadi didieu aya naon kénéh Abdi hoyong uninga. Ku kituna abdi hoyong terang program naon kudu boga lajeng lamun ngalakukeun nyaho hal hal penting lianna mah kudu nyaho ngabejaan kuring. Tapi kuring pikir éta kabéh. Oh! sarta lamun geus sababaraha saran maskapai maya aranjeunna geus wilujeng sumping!

- JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 days ago #250 by Dariussssss

Anu mimiti, pantun tur wilujeng sumping ka Forum.

Pikeun mimiti, anjeun perlu simulator hiber. Aya sababaraha di antarana, sareng pilihan anu gumantung dina PC Anjeun gaduh, langkung tepat Microsoft hiber Simulators 2004 na FSX, X-Tah kitu na P3D. Aranjeunna sadayana payware, jadi Anjeun kudu mikir bagian anu ogé. Aya hiji sim hiber freeware tapi anu serius goréng, jadi kuring malah wont ganggu kana ngajelaskeun ngeunaan éta.

Lajeng gumantung maskapai, Anjeun bakal peryogi sababaraha pesawat. salah panungtungan, nyaéta klien ACARS. salah anu ogé beda-beda ti hiji VA ka nu sejen. Sababaraha boga sorangan, klien custom maranéhanana. Leuwih nu teu, lolobana make sababaraha klien pisan heubeul na parah-usulna teu jelas

Lian ti eta, maneh bisa butuh sababaraha tambihan-ons pikeun ngaronjatkeun sababaraha aspék sim hiber anjeun, tapi kawas Cenah mah, éta ngan kamungkinan.

langit aman.

Wasalam

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 days ago #251 by Gh0stRider203

Kuring pribadi bakal nyarankeun FSX, sanajan dina titik ieu .... maneh bakal kudu meunang éta liwat uap sakumaha ka pangalusna pangaweruh abdi MS henteu ngarojong kana Vérsi piringan deui. Kuring gonna jadi Blunt .... harga pikeun Edition uap geus freaking a maok! Kuring mayar $ 60 pikeun FSX: Emas Edition (DELUXE + Akselerasi Tambahkeun-on), sarta nu nuju Mayar jauh kurang kitu ya. Hiji downside mun teu ALL payware bakal dianggo, tapi mun pangaweruh abdi éta daptar pondok.

Abdi sabenerna nu boga / CEO Amérika Airways VA na bari anjeun wilujeng sumping mésér naon pesawat payware rék kami teu merlukeun anjeun mésér pesawat janten bagian tina VA. IF sakabeh anjeun boga / hayang aya freeware, Aku tiis kalawan éta. Jalan I tingali eta ... hirup bisa janten lengkep B * TCH kadang, jadi naha nyieun deui hiji? ngabarakatak

Abdi hiji guy cukup diteundeun-balik. Kuring coba abdi pangalusna pikeun digawe sareng pilots abdi, sarta abdi ngalakukeun nawiskeun ganjaran tangtu pikeun maranéhanana anu aktip (ranging ti "moneter" bonus pikeun ngabogaan hiji pesawat ditugaskeun ka ngan aranjeunna). Arurang sabenerna dumasar kana en Inggris (saperti dina county teh hihi) loka, sarta ngagunakeun maranéhanana software tracking hiber (anu pisan gampang ngagunakeun skalian). Tambih Deui, abdi tiasa nyadiakeun anjeun kalayan sagala pesawat freeware kami nganggo (sanajan sababaraha éta on dieu hihi)

Bari I do lolobana kargo lila-haul, saprak éta naon ngajadikeun VA paling $, abdi ngantep pilots abdi mutuskeun naon éta maranéhna keukeuh do.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.080 detik
Basa