Basa

Topik-ikon dokuméntasi Pesawat

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang #255 by Dariussssss

Abdi hoyong nanya, mudahan si weruh yén ...

Kabéh standar, sarta loba planes payware geus loba dokuméntasi, kawas béréndélan dipariksa, speed rujukan jeung saterusna. Kuring nyobian pikeun bulan pikeun manggihan ieu pikeun Thomas Ruth A330 / 340, sarta loba planes sejenna, tapi tetep nganggur. Ku kituna, teu sasaha terang dimana manggihan eta?

Hatur nuhun loba sateuacanna.

Wasalam

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang - bulan 9 2 minggu ka tukang #256 by Gh0stRider203

Muhun, abdi sering ngagunakeun wikipedia pikeun speed pesiar / luhurna.

Kuring miharep ieu ngabantuan pikeun sésana .. :)

tinyurl.com/airbusinfo

Ogé parios naon nyebutkeun FSX pikeun max suluh / kotor-beurat ngalawan wikipedia, sakumaha naon on aya nuju janten akurat. IF FSX teu sami nu mangrupa fix pisan gampang :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Édit pamungkas: bulan 9 2 minggu ka tukang ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang #257 by Dariussssss

Masalah utama sarta nyeri dina ..... ieu, nalika ngapung, mun anjeun kaanggo dina vne, atawa speed jongko, pita IAS meunang beureum. Teu on TR A330 / 340. Alatan éta, abdi boga clue mana laju lapak sahiji hal anu Nyai mung tiasa nebak. The Daptar pariksa deui diri teu méré inpormasi nu, teu tunggal salah kuring kapanggih.

Kuring éta bisa ngagali kaluar docs CLS A340 ... tapi serius ragu éta sarua jeung TR A340.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang - bulan 9 2 minggu ka tukang #258 by Gh0stRider203

ogé paruk ... Kuring balik ku naon bisa I manggihan keur manuk nyata .....:)

kawas dina 747 (euweuh urusan nu hiji), I condong ngalakukeun 245 handap 10K on nanjak-kaluar, saterusna diatur autothrottle kana naon laju pesiar aya dina IAS, pendekatan final I condong ngalakukeun dina 135 ias

laju lapak sabenerna gampang pikeun manggihan! éta dina file aircraft.cfg ;)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Édit pamungkas: bulan 9 2 minggu ka tukang ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang #259 by Dariussssss

Kapanggih eta .... tapi euweuh cara ieu téh akurat.

flaps pinuh warung kts speed-120 pikeun Airbus a340-500? : Ohmy:

Ah maenya.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang #260 by Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang #261 by Gh0stRider203

éta shot lila tapi anjeun terang naon ... coba sia nyekel Airbus ... tingali lamun maranéhna gé mantuan anjeun kaluar! :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
9 bulan 1 week ago #306 by Dariussssss

Saatos sababaraha pilarian di sabudeureun éta Anjeun pipah, abdi éta bisa manggihan sababaraha hal ..

A340-600, speed pendekatan 160-170 kts, jeung speed lapak mahluk ngan handap 160 kts, nu hiji woow badag .... Teu heran kuring kungsi kitu waktos teuas ka darat hal ieu. A340s leutik ... tatarucingan pangalusna abdi, 5-10 kts speed handap, tapi masih rada gancang.

Teu saha gaduh info nu langkung lengkep ihwal ieu?

Nuhun sateuacanna.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
9 bulan 1 week ago #308 by Colonelwing

A340 watesan
Description: A340-500,600 watesan tina FCOM

https://www.scribd.com/doc/18775396/A340-Limitation

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
9 bulan 1 week ago #312 by Dariussssss

Hatur nuhun loba lalaki. Kuring teu bisa meunang tina situs anu, teu cara kuring bade mayar eta. Tapi, ieu mah bisa ngagali deui kaluar tempat sejenna. Atoh, salah badag, badag atuh. Kuring teu sadar dokumen ieu pisan.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.238 detik
Basa