Basa

Topik-ikon nyieun armada

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang #265 by PaskiDefender

pantun pikeun sarerea, batur bakal bisa nyieun armada sahiji parusahaan ti helikopter Swiss Heli-TV keur FSX?
hatur nuhun ka jalma anu bisa nulungan kuring

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.079 detik
Basa