Basa

Topik-ikon Kuring deui ... WWII

Tambih deui
bulan 6 3 minggu ka tukang #278 by PAYSON

Ieu kuring deui. Ieu mah sakadar spitballin 'na wondered lamun aya nu kantos hiji usaha dina ngalakonan bagian WWII. Keur bagian paling, teu saurang ogé geus kagungan rasa ngalayang planes wae ti jaman éta. Ieu meureun bakal janten pangalaman anyar sakabeh, tonggong kaluar unggal ayeuna lajeng ti Mach 2 - 3, sarta ngarasakeun rasa badarat dina hiji / luhur datar heubeul hébat tinimbang badarat mucho / fasto dina decks angled. Kuring ayeuna kuring keur salah bakal ngarasakeun gaduh armada pamawa leutik. (Nu Corsair kami boga ayeuna aya loba senang. Kuring boga modél logam matak salah sahiji schemes cet.)
Salam, PAYSON1

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 3 minggu ka tukang #288 by Gh0stRider203

Abdi 1000% dina ni'mat kieu!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 3 minggu ka tukang #297 by PAYSON

Sarébu persén? !!!!!? Wah, kudu HAL saterusna COMIN 'cara urang; -]

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 3 minggu ka tukang #328 by Gh0stRider203

hehehehe kuring lolobana ngapung jumbos pikeun abdi VA .... tapi DO cinta nu Manuk WWII :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.088 detik
Basa