Basa

Topik-ikon saran pesawat

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang - bulan 7 3 minggu ka tukang #292 by JanneAir15

Halo! Kuring geus pertanyaan deui. Kuring hayang an Airbus A380 tapi aya loba di antarana (payware jeung freeware). Abdi hoyong nyaho nu hiji mah kudu meunang. Teu masalah eta payware atawa freeware salami éta alus.
Tur upami Anjeun salah ogé boga masalah milih hiji pesawat nu hadé pikeun anjeun ngirim patanyaan anjeun di dieu!

Kuring geus geus kapanggih hiji nu dina kaca ieu. Tapi kuring masih boga hiji patarosan ngeunaan pesawat éta. Bisa Anjeun nambahkeun liveries adat eta?

Airbus A380-800 VC
link: www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/560


- JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Édit pamungkas: bulan 7 3 minggu ka tukang ku JanneAir15.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #293 by Dariussssss

Kaula ogé ngagunakeun hiji, jeung teu di sadaya. Kuring nyoba masang leuwih liveries, tapi keur sababaraha alesan, ieu teu bisa dipake ... meureun ieu salah di hiji hal.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #330 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: Kaula oge ngagunakeun hiji, jeung teu di sadaya. Kuring nyoba masang leuwih liveries, tapi keur sababaraha alesan, ieu teu bisa dipake ... meureun ieu salah di hiji hal.


anjeun ngarobah payil aircraft.cfg ogé?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #332 by Dariussssss

Kuring teu, tapi tetep, nu livery dipasang teu mintonkeun nepi ... teu nyaho naha.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #334 by JanneAir15

Jigana mah nyaho naha. tah nu asalna pikeun FS9. Naha anjeun meunangkeun livery katuhu pikeun pesawat nu? Kuring kokotéténgan nepi kaca Project Airbus jeung aya A380 keur FS9 (pesawat sarua dina kaca ieu tapi nu dirobah pikeun FSX) jadi Kaula teu yakin naon maneh geus maneh mun pikeun meunangkeun liveries sakumaha kuduna. Abdi gé coba pikeun ngalakukeun hiji hal pikeun meunangkeun liveries gawe terus nyaritakeun dieu.

Salam hormat
- JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #338 by Dariussssss

Ningali maju ka eta. Sarua di dieu, bakal coba deui.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #339 by Dariussssss

Jadi, aya nu geus. Ieu bisa masang livery kana '' urang '' A380 jeung karya.

Cara ngalakukeun ieu ... Kahiji, sungsi tur ngundeur ngan tékstur A380 Anjeun hoyong masang. Anjeun bisa manggihan loba di antarana di Avsim. Pasang polder tékstur kana polder Pa A380, file kabuka sarta édit pesawat .cfg. Pastikeun pikeun mariksa tékstur nu cocog sareng sim Anjeun, dina kasus ieu, FSX.

Cheers

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #342 by JanneAir15

Ok, nuhun Abdi gé coba éta.


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #343 by Gh0stRider203

JanneAir15 wrote: Jigana mah nyaho naha. tah nu asalna pikeun FS9. Naha anjeun meunangkeun livery katuhu pikeun pesawat nu? Kuring kokotéténgan nepi kaca Project Airbus jeung aya A380 keur FS9 (pesawat sarua dina kaca ieu tapi nu dirobah pikeun FSX) jadi Kaula teu yakin naon maneh geus maneh mun pikeun meunangkeun liveries sakumaha kuduna. Abdi gé coba pikeun ngalakukeun hiji hal pikeun meunangkeun liveries gawe terus nyaritakeun dieu.

Salam hormat
- JanneAir15


nyekel alus! Mah teu mikir nu hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.176 detik
Basa