Basa

Topik-ikon B773ER Masalah

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #294 by Dariussssss

Muhun, abdi boga newest B773ER Pilipina ti dieu, jeung aya masalah jeung hydraulics. Salah sahiji sistem, sigana kosong, sarta euweuh urusan naon atuh, éta tetep kawas éta. Kusabab eta, Abdi ngan bieu tiasa sapi jalu jeung marake dina taneuh. Sagalana sejenna sigana OK, éta flies nice.

Dina layar ECAM luhur, aya daptar kasalahan jeung hydraulics. Sakabéh éta mibanda hal ngalakonan jeung sistem hydraulics C, sarta dina ECAM handap, hiji nu bener kosong.

Kuring ogé boga pak B772 diundeur ti dieu, ku VC sarua, tapi tanpa kasalahan.


Ku kituna, ku cara naon baé mun ngalereskeun ieu?

Nuhun sateuacanna.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #354 by Gh0stRider203

Seuneu guys pangropéa, sarta meunangkeun awak nu anyar?

Kabéh bercanda kumisan ... hanjakalna kuring teu boga manuk ieu, jadi aya teu pira tiasa atuh.

Dupi anjeun melong sakabeh panels ku kasempetan?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.071 detik
Basa