Basa

Topik-ikon Hiber Factor Airbus A350-900 XWB

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #303 by Colonelwing

Pikeun maranéhanana anu keur néangan naon deui sigana a nice nyata jeung ogé dipigawé A350 dina modeu payware.
I dont nyaho nanaon tentang produk nu ,, tapi da kumaha atuh tos teu maca di review yén ,, eta Sigana hébat.

pilihan Anjeun ,, saperti kuring boga hubungan deukeut jeung produk anu nyebut luhur.
Meureun batur bisa eusian tur ngobrol ngeunaan eta leuwih ,, ngarasa Luncat ka ngalakukeun kitu Gentelmen ...

Hiber Factor Airbus A350-900 XWB
http://www.simreviews.com/2015/11/15/flight-factor-a350-900-xwb/

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #304 by Dariussssss

Planes kawas ieu bakal nyieun balik pikeun Sims sejen, kawas P3D sarta X-Tah kitu ....

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #315 by JanneAir15

Ieu teu kasampak nice Jigana sarta yén kuring bisa meunang éta alatan kuring ieu pilari ogé pikeun A350 alus sarta ngarasa ieu salah tapi Kuring ogé néangan hiji A380 alus. Bisa batur mangga nyarankeun kuring lamun nyaho hiji alus Airbus A380 kalawan kamampuhan pikeun nambahkeun liveries teuing. Kuring geus dijieun topik disebut "Pesawat saran" kitu lamun boga saran ti A380 punten ngabejaan kuring.


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang - bulan 5 3 minggu ka tukang #321 by Colonelwing

Nice pilihan nu Airbus A350-900 XWB Janne ,, apal éta pikeun XPlane sarta henteu acan pikeun FSX
Ngan pastikeun beuli befort anjeun gaduh XPlane Sim ...

Euweuh nu kirang i pikir éta bisa ditandaan yen sanajan tanpa dokumen kinerja officical tunggal dileupaskeun acan Factor hiber junun narik eta tina na ngembangkeun hiji A350 sampurna bisa dipercaya pikeun-pesawat X. Kaula ningali maju pikeun apdet saterusna aicraft ieu. Kuring heran dina naon taun pamaké FSX / P3D bakal tiasa ngapung hiji Airbus A350.

Édit pamungkas: bulan 5 3 minggu ka tukang ku Colonelwing.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #323 by JanneAir15

Halo! Hatur nuhun kanggo inpormasi sabab kuring gaduh FSX tapi aya A350 ku Aerosoft nu keur FSX.
Ku jalan ngaran abdi Janne (teu Jeanne) jeung Abdi lain awéwé!: Ambek:


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #324 by Colonelwing

Jadi punten ,, informasi geus dilereskeun ...
Cheers!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.100 detik
Basa