Basa

Topik-ikon Jandela ngaminimalkeun / maximizing masalah

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #316 by JanneAir15

Halo! Nalika kuring ngaleutikan jandela FSX (éta dina modeu windowed) jeung kuring néangan hiji hal tapi lajeng abdi hoyong meunang deui ka FSX na I bakal ngamaksimalkeun jandela tapi lajeng sagalana bakal balik hideung. Aya nanaon atanapi aya ngan sababaraha textures. Mangga mantuan kuring kalayan ieu! Ogé kuring boga masalah ieu ngan dina planes payware (PMDG 777, Aerosoft Airbus kebat) jeung simulator nyaeta FSX Akselerasi. Kuring gé coba nempatkeun sababaraha gambar teuing.


- JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 minggu ka tukang #317 by Gh0stRider203

Kuring geus kungsi masalah ieu sababaraha kali, Sim. kadang IF I ngarobah panempoan, nu mantuan, atawa antosan sababaraha menit deui gé écés sorangan up.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 minggu ka tukang - bulan 5 2 minggu ka tukang #320 by Colonelwing

Alus dinten Janne ,,

Ieu lumangsung kuring kalayan PMDG B737NGX on FSX Akselerasi emas na bari I ieu ngagunakeun Key AltGr via Lebetkeun kana minimum jandela abdi tina layar Sim kana jandela ,, eta could'nt karya leres, layar hideung kawas Hormat. Tapi lamun kuring ngalakukeun sami dina pesawat taya payware ,, eta kabeh dianggo rupa kalawan masalah kaluar.

Édit pamungkas: bulan 5 2 minggu ka tukang ku Colonelwing.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 minggu ka tukang #322 by JanneAir15

Sabenerna kuring geus direngsekeun ieu. Saha wae gaduh masalah ieu buka link ieu: c-aviation.net/fsx-tweak/fsx-cfg-tweak-guide/
Ti dinya ngundeur "UIAutomationCore.dll" na nambahan "HIGHMEMFIX = 1" pikeun fsx.cfg nu. Nu mantuan kuring. Anjeun tiasa milarian folder fsx.cfg tina% appdata% / Microsoft / FSX


- JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 minggu ka tukang - bulan 5 2 minggu ka tukang #325 by Colonelwing

Alus link info ,,, keur FSX
Ku naon eta sakumaha geus nyebut on yén tumbu loka, lamun aya di FSX uap Anjeun dont perlu kedah file ieu.

UIAutomationCore.dll - dll file perpustakaan nu ngaronjatkeun kinerja 32-aplikasi dina sistim 64-bit. Anjeun peryogi pikeun ngundeur éta hiji tempat di folder FSX utama Anjeun pikeun nyegah kasalahan OOM (diantarana). Henteu perlu di FSX uap Edition.

Édit pamungkas: bulan 5 2 minggu ka tukang ku Colonelwing.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.117 detik
Basa