Basa
Iklan / pub

Pilatus PC-7 V2.0 FSX


Nu model hiber téh realistis, kabina virtual geus réngsé, éta hiji tambihan-on alus teuing. Ngawengku dalapan repaints jeung dua model:: Swiss Angkatan Udara, Angkatan Patahanan Botswana, Alaska Propinsi Kehutanan (kamungkinan ka leupaskeun tanghi), Angkatan Udara Austria, Angkatan Udara Dhabi Abu (UAE), ngadaptar Sipil US (Benpuppy upeti), Angkatan Udara Uruguay, Lumar Metal.

Nu Pilatus PC-7 Turbo palatih mangrupa-jangjang low latihan tandem-jok pesawat, dijieun ku Pilatus Pesawat of Switzerland. pesawat ieu sanggup sadaya fungsi latihan dasar kaasup aerobatics, alat, taktis jeung peuting ngapung. Geus dipilih ku leuwih ti dua puluh gaya hawa salaku initio palatih ab maranéhanana - saprak bubuka pesawat di 1978 deukeut ka 500 geus dijual, jeung mayoritas masih dina ladénan.

Sora hiji juta jam geus flown ku PC-7s sakuliah dunya.

Author Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Ukuran 26.79 MB
Undeuran 11 892
Dijieun 02-08-2010 17: 04: 51
Robah 24-02-2013 21: 00: 05
ngidinan freeware luar
VC 3D Virtual kabina
DirectX10 cocog DirectX10
Tambah-on FSX Akselerasi atawa SP2 & FSX-uap panas
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis