Basa
Iklan / pub

Pilatus PC-7SAF v.2 Swiss Kampung Daun FSX

panas
Author Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Ukuran 39.8 MB
Undeuran 11 873
Dijieun 29-04-2011 04: 17: 31
Robah 06-06-2012 18: 04: 57
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Vérsi tina Swiss Kampung Daun Pilatus PC-7 reworked model hiber jeung diadaptasi ka vérsi ieu.
Ieu hiji tambihan-on alus teuing grafik kualitas HD jeung kabina virtual FSX asli gede

SwissAngkatan Udara Swiss (Schweizer Luftwaffe) nyaéta salah sahiji dua cabang tina gaya pakarang jeung Swiss Angkatan Darat Swiss.

Nu pesawat Pilatus PC-7 nyaéta latihan militer dirancang dina 1970s ku Pilatus Pesawat.

gambaran

Dirancang di Swiss ku Pilatus Pesawat PC-7 Turbo-palatih diwanohkeun dina pasaran dina 1978 salaku latihan birddog keur latihan pilots militer, utamana dina widang kaulinan akrobat jeung instrumen hiber.

ngajomblo

Nu PC-7 ayeuna operasi di dua puluh nagara. Salila 80 sacara, kontrovérsi a raged di Swiss ngeunaan hiji klasifikasi mungkin tina pesawat salaku "material perang", nu bakal dicegah ékspor anak ka nagara di perang atawa dianggap salaku saperti. Proponents tina ngawatesan ékspor anak arguing nu sanajan dikirimkeun tanpa alat perang, bisa gampang dirobah ku nagara purchasing ka pakarang kapal di peuteuy (FN Herstal geus disebutkeun salaku supplier a) atawa bom. Eta bakal geus komitmen kaasup Irak, Iran, Burma, Mexico jeung Guatemala.

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis