Basa

Iris Pilatus PC-9 FSX & P3D

panas
Ukuran 61.1 MB
Undeuran 26 911
Dijieun 30-03-2012 18: 45: 12
Robah 07-07-2013 22: 33: 54
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Iris hiber simulasi software luar http://www.irissimulations.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Mekarkeun ti "Pilot Manual" tina RAAF PC-9 / A flown ku Angkatan Udara Australia Royal. Idéal pikeun Hard-simmers ieu nambahkeun-on mangrupakeun kualitas luar biasa keur produk haratis.

Fitur: hurung Adat. Gauges dipercaya recreated jeung husus keur PC-9 / A flown ku Angkatan Udara Australia Royal. model hiber luhung dirarancang sarta endorsed ku urut instruktur tina PC-9 / A. A rupa-rupa paintschemes jeung paintkit resolusi luhur aimed betah tina repainting ku pamaké. jandela icing kutang bisi tiis ekstrim. ordnance Droppable jeung awak perishable! (Teu diuji). textures HD

A gem nyata nu kudu méré try!
Iris Pilatus PC-9 FSX & P3D download

Undeuran Biomédis

Basa