Basa
Iklan / pub

Iris Pilatus PC-9 FSX & P3D

panas

Mekarkeun ti "Pilot Manual" tina RAAF PC-9 / A flown ku Angkatan Udara Australia Royal. Idéal pikeun Hard-simmers ieu nambahkeun-on mangrupakeun kualitas luar biasa keur produk haratis.

Fitur: hurung Adat. Gauges dipercaya recreated jeung husus keur PC-9 / A flown ku Angkatan Udara Australia Royal. model hiber luhung dirarancang sarta endorsed ku urut instruktur tina PC-9 / A. A rupa-rupa paintschemes jeung paintkit resolusi luhur aimed betah tina repainting ku pamaké. jandela icing kutang bisi tiis ekstrim. ordnance Droppable jeung awak perishable! (Teu diuji). textures HD

A gem nyata nu kudu méré try!

Ukuran 61.1 MB
Undeuran 24 262
Dijieun 30-03-2012 18: 45: 12
Robah 07-07-2013 22: 33: 54
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis