Basa

& NbspIRIS Pilatus PC-9 FSX & P3D

panas
nu ngarang Iris hiber simulasi software luar http://www.irissimulations.com
Ukuran 61.1 MB
Undeuran 25 410
Dijieun 30-03-2012 18: 45: 12
Robah 07-07-2013 22: 33: 54
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Mekarkeun ti "Pilot Manual" tina RAAF PC-9 / A flown ku Angkatan Udara Australia Royal. Idéal pikeun Hard-simmers ieu nambahkeun-on mangrupakeun kualitas luar biasa keur produk haratis.

Fitur: hurung Adat. Gauges dipercaya recreated jeung husus keur PC-9 / A flown ku Angkatan Udara Australia Royal. model hiber luhung dirarancang sarta endorsed ku urut instruktur tina PC-9 / A. A rupa-rupa paintschemes jeung paintkit resolusi luhur aimed betah tina repainting ku pamaké. jandela icing kutang bisi tiis ekstrim. ordnance Droppable jeung awak perishable! (Teu diuji). textures HD

A gem nyata nu kudu méré try!

download

Undeuran Biomédis