Basa

& NbspComco Ikarus C42 Beureum-Palang FSX & P3D

panas
nu ngarang Byron Warwick, repaint jeung repack ku Rikoooo.com
Ukuran 8.57 MB
Undeuran 10 874
Dijieun 13-01-2014 01: 00: 00
Robah 22-06-2015 18: 30: 12
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Vérsi ieu dijieun pikeun FSX & P3D, Pikeun ngundeur vérsi cocog sarengFS2004 klik di dieu

Atuh ka Joel Soler, Ngatur diréktur operasi Arc-en-Ciel jeung markisa-Na hiber, tawaran Perancis Beureum-Palang ka barudak ditumpurkeun dewasa kasempetan pikeun manggihan kabagjaan ngalayang numpak hiji Icarus C-42 Ultra-Light.

tujuan arc-en-Ciel nyaéta pikeun ningkatkeun potensi unggal jalma. Hal ieu kalolobaan dipidangkeun ku tim keras kerja anak: 70% tina pilots Arc-en-Ciel urang aya dina hiji kaayaan tina handicap (deafness, paraplegia ..)
croix rouge fr

Ieu téh jeung minat urang gladly ngembarkeun Rikoooo sacara (www.Rikoooo.com) Partnership jeung Arc-en-Ciel!


Bapa. Erik Bender, Panyipta tina website well-dipikawanoh "Rikoooo" pikeun aviation jeung simulasi hiber pencinta, jeung Mr. Thomas Guiart sukarela ditarima paménta urang jeung dijieun hiji repaint pasti C42 Ikarus, dihias jeung warna signature Beureum-Palang '. Ogé hatur ka Mr. Byron Warwick pikeun model 3D.

Hatur nuhun ka nu diundeur bébas ditawarkeun dina website, saha ayeuna bisa make hiji jeung ngan Beureum-Palang 'Ikarus boga pangalaman online unik aviation jeung hiber simulator 2004 jeung hiber simulator X® (ku Microsoft® jeung Prepar3D v1 jeung v2® ku Lockheed Martin®).

Ngaliwatan partnership ieu Palang Beureum Perancis wishes ka diffuse komitmen anak arah jalma ditumpurkeun, pikeun narik jalma arah ngabalukarkeun Arc-en-Ciel urang; sarta pamustunganana manggihan sponsor mampuh energize operasi.

Pikeun ulang 150th Beureum-Palang ', Rikoooo jeung tim Arc-en-Ciel sacara nawarkeun anjeun datang sadaya numpak jeung terus involvement organisasi di Aviation jeung sajarah anak. Persis saratus taun ka tukang, bantuan Beureum-Palang 'ieu dibikeun ka combatants di WW1 berkat bakti anak ka hiber.



Beureum-Palang "operasi Arc en Ciel" dina Partership jeung Rikoooo


link Baguna: Page Facebook operasi Arc en Ciel

Klik dina hiji gambar ka ngalegaan
1 > 1
1 1 1
1 1

Ladd-on: Pek complet avec kabina virtuel, gauges et putra personnalisés



download

Undeuran Biomédis

Basa