Basa
Iklan / pub

Lockheed P-3C Orion FSX & P3D

Vérsi 3.31 panas
Ukuran 84.9 MB
Undeuran 24 571
Dijieun 23-02-2009 20: 49: 05
Robah 05-07-2016 21: 42: 09
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10. Diropéa dina 05 / 07 / 2016: Vérsi 3.31, DirectX10 kasaluyuan P3D cocog jeung VC

klik di dieupikeun meunangkeun FS2004 ngan vesion cocog.

Urang pleased ka ngawanohkeun P-3C Orion, pesawat militer legendaris, dimodelkeun ku tim FS KBT. Nu Lockheed P-3 Orion nyaeta pesawat patroli maritim operasi di opat helices di dunya. Nu P-3 Orion mangrupa turunan militer pesawat sipil Lockheed L-188 Electra ieu ditinggalkeun proyék. (Sumber: wikipedia)

Vérsi natively cocog jeung FSX / SP1 / SP2 jeung P3D v1 & 2 tapi tetep teu cocog DirectX 10.

Exterior jeung lukisan tina model ieu geus dijieun dina leuwih jéntré ti (V29) karya saméméhna. Utamana, nu hubungan utama jangjang (panutup jeung engine Nasser, jsb) nyaéta desain anyar. Sababaraha rupa P-3C anu disusun saperti symbolizing P-3C nu salila transisi ayeuna. Ieu téh salapan tipe di total.

Luhung tambihan-on jeung 3D full virtual kabina jeung adat sora. Modeling kualitas luhur, manggihan loba textures kawas Angkatan Laut jeung Angkatan Udara Kanada. Nu model hiber cukup realistis. Sajaba ti éta, tah ieu pinuh ku kejutan, saperti muterna bom jeung fungsi husus sejenna. Cai mibanda sagalana ti payware, tapi éta freeware.

thumb 48STW

thumb E3pqB
 

download

Iklan / pub