Basa

& NbspLockheed L-188 Electra panumpang & kargo FSX

panas
nu ngarang Team FS KBT: Daisuke Yamamoto, Hiroaki Kubota, Paul Strogen, William.C.Schulz, Victor.Merculief JR luar http://www.flightinfo.jp/FS_KBT/
Ukuran 64.72 MB
Undeuran 18 538
Dijieun 21-09-2009 15: 37: 14
Robah 01-07-2014 06: 44: 28
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Nu Lockheed L-188 Electra ieu kahiji airliner turboprop diwangun di Amérika Sarikat. hiber kahijina lumangsung di 1957. kinerja anak ngan rada leuwih handap maranéhanana tina pesawat jet, jeung waragad operasi handap. (Sumber Wikipedia)

pesawat Geulis, beautifully dimodelkeun make Gmax keur FSX jeung 3D interior, sora adat jeung kavling fungsi nyata, ngan saukur kualitas luhur. Anjeun kudu méré eta hiji try.

Nu legendaris L-188 Electra anu flyable di panumpang jeung vérsi kapal barang. Loba textures sadia

Anjeun bisa sapatemon sababaraha masalah pintonan jeung DirectX10 diaktipkeun di FSX

download