Basa
Iklan / pub

Lockheed L-1049H Super rasi FSX

panas
Ukuran 34.6 MB
Undeuran 20 085
Dijieun 01-07-2010 20: 20: 50
Robah 01-07-2014 06: 45: 50
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Klik di dieu pikeun FS2004 versi cocog

Dipasangan jeung lawang kargo badag sarta mesin leuwih kuat, nu L1049H alias "Super H" atawa "Husky" ieu vérsi panumpang / kargo convertible tina Super G rasi. Kaasup paket nu opat model ngalambangkeun pesawat jeung jeung tanpa noses radar jeung tanghi tip.
Opat repaints anu kaasup: 1967 Capitol Airways, vérsi logam alam, Real Aerovias jeung Airlift. Sora jeung VC nu kaasup

download

Iklan / pub