Basa

Lockheed L-1049H Super rasi FSX

panas
Ukuran 34.6 MB
Undeuran 22 387
Dijieun 01-07-2010 20: 20: 50
Robah 01-07-2014 06: 45: 50
ngidinan freeware luar
pangarang: Model ku Manfred Jahn, Sora ku Diego S. Barreto, textures Airlift ku Gary Harper, textures Real Airlines ku Luiz Alvarenga luar http://calclassic.proboards55.com
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Klik di dieu pikeun FS2004 versi cocog

Dipasangan jeung lawang kargo badag sarta mesin leuwih kuat, nu L1049H alias "Super H" atawa "Husky" ieu vérsi panumpang / kargo convertible tina Super G rasi. Kaasup paket nu opat model ngalambangkeun pesawat jeung jeung tanpa noses radar jeung tanghi tip.
Opat repaints anu kaasup: 1967 Capitol Airways, vérsi logam alam, Real Aerovias jeung Airlift. Sora jeung VC nu kaasup
Lockheed L-1049H Super rasi FSX download
Basa