Basa
Iklan / pub

Lockheed L-1049H Super rasi FSX

panas

Klik di dieu pikeun FS2004 versi cocog

Dipasangan jeung lawang kargo badag sarta mesin leuwih kuat, nu L1049H alias "Super H" atawa "Husky" ieu vérsi panumpang / kargo convertible tina Super G rasi. Kaasup paket nu opat model ngalambangkeun pesawat jeung jeung tanpa noses radar jeung tanghi tip.
Opat repaints anu kaasup: 1967 Capitol Airways, vérsi logam alam, Real Aerovias jeung Airlift. Sora jeung VC nu kaasup

Ukuran 34.6 MB
Undeuran 19 723
Dijieun 01-07-2010 20: 20: 50
Robah 01-07-2014 06: 45: 50
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub