Basa

   Lockheed L-1011 Tristar 500 Package adv Panel FSX & P3D   

nu ngarang Michael E. Roberts, Alvery Guiler, David Durst
Ukuran 38.9 MB
Undeuran 7 847
Dijieun 23-07-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 38: 02
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 2D Panel Ngan


Ieu nu maju nambahkeun-on versi Tristar 500, hayu urang jadi langsung jelas, aya kabina virtual (VC)Kitu, tambihan-on ieu hadir kalawan panel 2D pisan komprehensif jeung dedicated ka L-1011 Tristar 500. Kaasup jeung PDF kaasup rupa checklists, sistem Otomatis-tanah jeung ILS, GPWS, adat luhung disada, model 3D kacida lengkep, 6 repaints: British Airways, Delta, Pan Am, Air Luxor, Air Kanada, National Airlines. Ogé ngawengku cahya pangaruh shockwave, haseup, strobe jsb jeung gauges adat. Ieu tambihan-on nyaeta gem litle.

panel

download

Basa