Basa
Iklan / pub

Lockheed L1011-100 British Airtours VC FSX & P3D

Author Thomas Ruth, Paul Craig, ricardo_tv, Chris Evans
Ukuran 18 MB
Undeuran 7 890
Dijieun 23-07-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 42: 32
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Pisan beauteful L1011 Tristar jeung warna tina British Airtours (urut division of British Airways ti 1969) ditawarkeun ku dear urang Thomas Ruth. Tristar nyaéta lila-haul hiber tri-jet sipil jeung maké militer, diwangun ku Lockheed di 1970s jeung 1980s.

Tambah-on visually pohara alus, jeung animasi lengkep, sora adat, kabina virtual clickable, pigura laju friendly, gauges adat.

l1011ba 2

British Airtours Lockheed L1011 Tristar screenshot 1

l1011ba 1

download

Iklan / pub