Basa

& NbspLockheed L1011-100 Britania Airtours VC FSX & P3D

nu ngarang Thomas Ruth, Paul Craig, ricardo_tv, Chris Evans
Ukuran 18 MB
Undeuran 8 316
Dijieun 23-07-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 42: 32
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Pisan beauteful L1011 Tristar jeung warna tina British Airtours (urut division of British Airways ti 1969) ditawarkeun ku dear urang Thomas Ruth. Tristar nyaéta lila-haul hiber tri-jet sipil jeung maké militer, diwangun ku Lockheed di 1970s jeung 1980s.

Tambah-on visually pohara alus, jeung animasi lengkep, sora adat, kabina virtual clickable, pigura laju friendly, gauges adat.

l1011ba 2

British Airtours Lockheed L1011 Tristar screenshot 1

l1011ba 1

download

Basa