Basa
Iklan / pub

Lockheed C-5 Galaxy Alphasim FSX & P3D

panas
Author Alphasim, Erwin Welker, Michael Pook
Ukuran 39 MB
Undeuran 17 707
Dijieun 20-05-2015 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 16: 51: 19
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Nu Lockheed C-5 Galaxy nyaeta pesawat angkutan militer beurat tina USAF dirancang ku produsén pesawat AS Lockheed.

Ieu hiji update FSX / P3D pikeun Alphasim Lockheed C-5 Galaxy. iket ciri anu VC dirobah jeung ditingkatkeun nu ayeuna geus leuwih gauges ditambahkeun ti standar VC kungsi. panel geus dikoreksi jandela kaluar pikeun autopilot jeung gauges lianna. Sajaba ti éta, opat repaints gede ku pangarang beda kaasup iket.
Oge, pesawat ngabogaan pangaruh haseup ayeuna anyar (touch i ngaktipkeun). Original model ku Alphasim, repaints ku pangarang dipikanyaho, pamadegan kaméra ku Erwin Welker jeung modifikasi panel anyar jeung pangaruh haseup ku Michael Pook.


2D2D fullpintonan kabin 1pintonan kabin 2pintonan kabin 3pintonan kabin 4pintonan kabin 5gambar leutik 2VC

download

Iklan / pub