Basa

& NbspLockheed C-5 Galaxy Alphasim FSX & P3D

panas
nu ngarang Alphasim, Erwin Welker, Michael Pook
Ukuran 39 MB
Undeuran 19 734
Dijieun 20-05-2015 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 16: 51: 19
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Nu Lockheed C-5 Galaxy nyaeta pesawat angkutan militer beurat tina USAF dirancang ku produsén pesawat AS Lockheed.

Ieu hiji update FSX / P3D pikeun Alphasim Lockheed C-5 Galaxy. iket ciri anu VC dirobah jeung ditingkatkeun nu ayeuna geus leuwih gauges ditambahkeun ti standar VC kungsi. panel geus dikoreksi jandela kaluar pikeun autopilot jeung gauges lianna. Sajaba ti éta, opat repaints gede ku pangarang beda kaasup iket.
Oge, pesawat ngabogaan pangaruh haseup ayeuna anyar (touch i ngaktipkeun). Original model ku Alphasim, repaints ku pangarang dipikanyaho, pamadegan kaméra ku Erwin Welker jeung modifikasi panel anyar jeung pangaruh haseup ku Michael Pook.


2D2D pinuhpintonan kabin 1pintonan kabin 2pintonan kabin 3pintonan kabin 4pintonan kabin 5gambar leutik 2VC

download

Basa