Basa

& NbspLockheed L049A rasi FSX

panas
nu ngarang John Howard White, Tom Gibson, Kent Morris, Milton S
Ukuran 27.09 MB
Undeuran 23 416
Dijieun 21-12-2006 01: 00: 00
Robah 01-07-2014 06: 44: 45
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Lockheed L049A rasi. Pesawat keur FSX jeung otomatis masang.
vérsi 3 kaasup.
sora ultra-realistis jeung kualitas alus teuing.
kualitas High textures.

download