Basa
Iklan / pub

Lockheed L049A rasi FSX

panas
Author John Howard White, Tom Gibson, Kent Morris, Milton S
Ukuran 27.09 MB
Undeuran 23 030
Dijieun 21-12-2006 01: 00: 00
Robah 01-07-2014 06: 44: 45
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Lockheed L049A rasi. Pesawat keur FSX jeung otomatis masang.
vérsi 3 kaasup.
sora ultra-realistis jeung kualitas alus teuing.
kualitas High textures.

download

Iklan / pub