Basa

   Lockheed PV-1 Vega Ventura FSX & P3D & FS9    Vérsi 1.1

nu ngarang Milton Shupe
Ukuran 116 MB
Undeuran 2 437
Dijieun 11-12-2015 09: 44: 00
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Nu Lockheed Ventura ieu ngebom jeung pangintipan pesawat Perang Dunya II dipaké ku Amerika Serikat jeung Pasamakmuran. Ieu dimekarkeun ku Lockheed Martin Corporation.

Pisan nice tambihan-on lengkep PV-1 Ventura Vega jeung model 4 jeung textures 4, kaasup kabina maya, panel 2D, sora adat, gauges adat, épék, animasi, leupaskeun tank, jsb

operasi:

Sumputkeun / yokes unhide: Slash Key atawa spoiler Key
panto Entry: Shift + e
Sukabumi Lawang: Shift + e, 2

1234vc

download