Basa

Lockheed PV-1 Vega Ventura FSX & P3D & FS9 Vérsi 1.1

Ukuran 116 MB
Undeuran 2 872
Dijieun 11-12-2015 09: 44: 00
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Milton Shupe
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & FS2004 & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Nu Lockheed Ventura ieu ngebom jeung pangintipan pesawat Perang Dunya II dipaké ku Amerika Serikat jeung Pasamakmuran. Ieu dimekarkeun ku Lockheed Martin Corporation.

Pisan nice tambihan-on lengkep PV-1 Ventura Vega jeung model 4 jeung textures 4, kaasup kabina maya, panel 2D, sora adat, gauges adat, épék, animasi, leupaskeun tank, jsb

operasi:

Sumputkeun / yokes unhide: Slash Key atawa spoiler Key
panto Entry: Shift + e
Sukabumi Lawang: Shift + e, 2

1234vc
Lockheed PV-1 Vega Ventura FSX & P3D & FS9 Vérsi 1.1 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!