Basa
Iklan / pub

Tupolev Tu-124 FSX SP2 & P3D


Dina tradisi pesawat Rusia, di dieu téh Tupolev TU-124, hiji model geulis jeung sora adat. Teu aya VC (kabina virtual) tapi teu naon perkara paling, dina kanyataan, ieu nambahkeun-on utamana hadir pikeun panel 2D-Na anu pohara komprehensif, anjeun kudu diajar manual panel pikeun ngawasaan pesawat ieu, jeung geus saréat! Ngawengku tilu textures: Aeroflot 60s, Aeroflot 70s jeung CSA (Ceskoslovenske Avialinie)

Nu Tupolev Tu-124 (kode NATO: Cookpot) ieu airliner Soviet pondok-haul sanggup mawa panumpang 56. Diwangun dina 1962, ieu diwangun dina salinan 165.

Diwangun ku Tupolev pausahaan, ieu dirancang pikeun minuhan tungtutan Aeroflot keur airliner regional pikeun ngaganti Ilyushin Il-14. Mekarkeun ti sedeng-haul Tupolev Tu-104, eta Sigana mah versi nu leuwih leutik eta, hese ngabedakeun di kajauhan, saperti réaktor pamungkas anu terpadu kana jangjang. Tapi ieu teu téhnisna salinan lengkep. Nu Tu-124 kungsi jumlah perbaikan kawas spoiler parasut pikeun landings darurat atawa dina surfaces leueur, ban-tekenan low pikeun badarat dina surfaces kasar. Manéhna ogé BBM efisien, keur mimiti pondok-haul turbofan mesin dilengkepan.

Rincian tina panel 2D jeung gambar

panel 2D

panel 2D

panel 2D

panel 2D

Ukuran 25.8 MB
Undeuran 7 904
Dijieun 18-10-2012 00: 19: 31
Robah 18-10-2012 19: 24: 18
ngidinan freeware luar
2D Panel Ngan
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub