Basa
Iklan / pub

PT Tupolev Tu-154B-2 v1.1 FSX & P3D

panas
Ukuran 145 MB
Undeuran 74 421
Dijieun 18-03-2013 23: 33: 15
Robah 08-01-2015 23: 48: 18
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Vérsi séjén geus sadia pikeun FS2004 klik di dieu

Hiji kecap: "Wah !"Anjeun moal nempo hiji tambihan-on mana simulasi nu jadi luhur kapan geura-giru, pasti paling maju jeung kompléks lolobana sadaya tambihan-ons freeware pikeun FSX jeung P3D. A karya nu pantes perhatian. Learning téh écés perlu sabab moal sosorangan diri pilot mesin ieu tanpa manual a ... Tapi, naon nikmat!

Nu Tupolev Tu-154 (Rusia: Туполев Ту-154) (NATO kode Leha) nyaeta airliner trijet Soviet dirancang dina pertengahan 1960s. produksi massa pesawat ieu réngsé dina bulan Pebruari 2013

Video TU-154 B2 FSX




engine Video sart up


thumb 14Anonyme-20111105-224036  thumb 1rad6p  thumb 2pqrxox 
thumb 2wcmc1f  thumb 65x2ew  thumb 291yiy8
thumb fsx2011120311023852 thumb w0gjdi

download

Iklan / pub