Basa

Tupolev TU-144D Aeroflot FSX & FSX-uap

panas
Ukuran 80.2 MB
Undeuran 10 491
Dijieun 11-09-2015 04: 06: 00
Robah 11-09-2015 05: 06: 11
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
pangarang: Thomas Ruth, Claudio Mussner, Nikita Konstantinov, Mikhail Mitin Igor Borozdin, Frion
download Pikeun FSX SP2 & FSX-uap & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Legendaris Tupolev TU-144D (saeutik adi of Concorde) pikeun FSX jeung FSX uap. A Rusia tambihan-on kacida kompléks dijieun pikeun FS2004. pak Ieu ngawengku loba pajabat apdet make cocog jeung stabil jeung FSX.

Ieu kualitas luhur nambahkeun-on pikeun maranéhanana anu ngarasa siap méakkeun jam diajar, simulasi geus réngsé, beroperasi pesawat mangrupa tangtangan nyata lamun hasilna mangga nyadiakeun bantuan Anjeun dina urangforum.

Tangtu, saméméh usaha nu mana wae nu ngapung Anjeun kudu sahenteuna nyokot katingal hiji di manual di Rusia jeung sawaréh ditarjamahkeun dina basa Inggris jeung Google Translate, ieu hésé pikeun Rikoooo pikeun manggihan dokuméntasi sejen ti basa Rusia.

Anjeun bakal papanggih loba kasusah jeung pesawat ieu, mangga teu menta pangrojong ti Rikoooo, urang teu pangarang. Sing salamet.


Nu Tupolev Tu-144 (NATO codename: beban) nyaeta opat engine airliner supersonic dimekarkeun dina USSR ku kantor desain Tupolev. Jeung Anglo-Perancis Concorde, maranehna ngan pesawat komersial supersonic boga produksi nepi. Dimaksudkeun pikeun pamakéan dina baris Aeroflot, bisa mawa dina laju exceeding Mach 2 jeung jangkungna 20,000 m (65,500 ft), ti 98 ka 120 panumpang leuwih jarak 3 080-6 200 km gumantung kana versi. (Wikipedia)

2chmc802dqsmqo2rhmip14smdcz258mg5wfsx 2015-09-11 03-24-40-18slqvjd
Tupolev TU-144D Aeroflot FSX & FSX-uap download
Basa