Basa
Iklan / pub

SCS Tupolev Tu-134A-3 FSX & FSX-uap

Vérsi 2.0 + mods & nangtukeun

Di handap ieu meureun salah sahiji pangalusna freeware tambihan-ons di Internét, Nu Tupolev TU-134A-3 jeung turbofan mesin Soloviev D-30. Nu kabin jeung kabina nu pinuh dimodelkeun make 3D jeung textures HD, ogé kaasup sora nyata, animasi, pangaruh jsb sia téh leungit, nambah-on ieu marvel a.

Asalna pesawat virtual dijieun pikeun FS2004, mangka pérsi resmi pikeun FSX dijieun tapi teu cukup stabil, naha nu mangrupa paket ieu FSX ngawengku nangtukeun kutu ti Connoisseur diusulkeun ku Forum of Avsimrus.com jeung diterapkeun ka kapal terbang ku Rikoooo. Nu file SCSTu-134FSXMods.pdf enunciate unggal koreksi.
Ieu tambihan-on nyaéta sahingga siap jeung stabil pikeun kahiji kalina dina FSX jeung FSX-uap jeung ieu koréksi anyar.

Ieu téh imperatif maca manual ka ngadalikeun mesin ieu, Manual ieu ditulis dina basa Rusia, kumaha oge, jeung sanajan ieu hésé pikeun manggihan tarjamahan, Rikoooo meunang sababaraha manual PDF ditarjamahkeun kana basa Inggris. Tapi lamun anjeun geus nyaho Tupolev TU-154 v1.1 sadia di dieu anjeun bakal boga hal loba kurang diajar sabab boh pesawat nu bit hiji sarupa.

Pikeun ngelingan, dokuméntasi keur unggal nambahkeun-on diundeur ti Rikoooo nyaéta diaksés ti polder tambihan-on the sacara (misalna C: Program Payil (x86) Microsoft hiber simulator XSimObjectsAirplanes GamesMicrosoft "ngaran nambahkeun-on") atawa ti menu Mimitian Windows - sadaya program - Rikoooo Tambah-on.

Pikeun bener digawe tambihan-on kaperluan ieu pikeun masang XMLTools, installer otomatis Rikoooo sacara otomatis bakal nambahan data nu diperlukeun dina DLL.xml file


Nu Tupolev Tu-134 (NATO kode Crusty) nyaéta hiji pesawat panumpang jet Soviet, sarua jeung American Douglas DC-9. Manéhna salah sahiji planes dipaké ku kalolobaan nagara tina Pakta Warsawa. Jumlah pesawat kawas ayeuna di service geus turunna alatan sarat watesan noise.

mesin starters


tu-134 m1tu-134 m3tu-134 m4tu 134 p1tu 134 p2tu 134 p3tu 134 p4tu 134 v1tu 134 v2tu 134 v3tu 134 v4fsx 2015 09 12 01 19 37 38

Author Soviet klasik simulasi (SCS) FSX update ku Connoisseur & Rikoooo
Ukuran 77.1 MB
Undeuran 5 931
Dijieun 12-09-2015 02: 47: 00
Robah 12-09-2015 03: 23: 18
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX SP2 & FSX-uap
download

Iklan / pub