Basa

Tupolev Tu-114 126 FSX & P3D Vérsi Edition Special

Ukuran 26.8 MB
Undeuran 4 573
Dijieun 11-09-2015 02: 11: 00
Robah 06-09-2017 02: 17: 21
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Samdim Desain, repack ku Andreas Rotowski
download For FSX & Steam Edition & P3D v1 v2 v3 (not P3D v4)      Port-Over FS2004 (no DXT12) no P3Dv4    +3D Virtual Cockpit
Di handap ieu Tupolev TU-114 jeung TU-126 (126 keur model AWACS). paket Ieu mangrupa vérsi husus nu geus diropéa husus pikeun FSX ku Andreas Rotowski jeung ngawengku loba perbaikan jeung apdet. Nu kabin pesawat anu pinuh dimodelkeun make 3D jeung ngamungkinkeun leumpang the hallways. pak ieu ngawengku model 3 jeung repaints 3, sora adat (Seat beubeur, no smocking saklar) kabina virtual jeung panel 2D kompléks.

Kaasup jeung dokuméntasi full dina basa Inggris jeung sadia langsung nyambung (Manual.html) Atawa di pak the. Kadé maca manual dina


Nu Tupolev-114 ieu turboprop airliner Soviet diwangun dina 1950s.

Nu Aeroflot, nu maskapai tina USSR, hayang an airliner sanggup mawa sambungan internasional badag sarta porsi salaku showcase téhnologis jeung duta. Dibantuan ku drivers, jurusan panalungtikan Andrei Tupolev sipil sadar turunan ngebom Tu-95. Nu Tupolev 114 tetep pesawat panggedéna jeung panggancangna turboprop panumpang kungsi diwangun. Ieu Powered by opat turboprop Kuznetsov NK-12. Ieu dipake dina jalur utama: Moscow-Havana, Moscow-Tokyo. Ieu dijieun kawentar ku datangna tina Nikita Khrushchev ka Amérika Sarikat di 1959.

Manéhna dethroned ku penampilan lila jet haul salaku Ilyushin Il-62. (Wikipedia)

1fsx 2015-09-11 02-02-31-18fsx 2015-09-11 01-49-12-49fsx 2015-09-11 01-49-54-70fsx 2015-09-11 01-51-07-55fsx 2015-09-11 01-53-09-61

fsx 2015-09-11 02-04-12-94fsx 2015-09-11 02-05-12-06
Tupolev Tu-114 126 FSX & P3D Vérsi Edition Special download
Basa