Basa
Iklan / pub

Tupolev Tu-154B2 Siberia Airlines FSX & P3D


Luhung TU-154B2 ku Project Tupolev jeung warna tina S7 Siberia Airlines livery circa 2008, Virtual kabina ku Thomas Ruth. Repaints jeung textures ku Stephen Browning, dirakit ku Ricardo_tv. Ngawengku sora adat, gauges adat, animasi, peuting textures, panel 2D jeung leuwih.

fsx 2016-02-26 09-53-22-70fsx 2016-02-26 09-55-01-81fsx 2016-02-26 09-55-22-49fsx 2016-02-26 10-12-42-53fsx 2016-02-26 10-12-58-47fsx 2016-02-26 10-13-22-52

Author Model ku Project Tupolev, VC ku Thomas Ruth, tékstur ku Stephen Browning, dirakit ku Ricardo_tv
Ukuran 30.1 MB
Undeuran 3 646
Dijieun 06-03-2016 12: 39: 00
Robah 06-03-2016 11: 31: 10
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub