Basa
Iklan / pub

Antonov AN-26 FSX & P3D

panas
Changelog On 11 / 09 / 2016: Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10, panel anyar 2D, sora adat anyar, adaptasi ka P3D v3, koreksi ti channel alfa ti textures, ditambahkeun GPWS anyar.

Pikeun FSX & P3D. pesawat angkutan multiguna Rusia ieu terus ngapung di loba nagara di dunya. model ieu ditawarkeun jeung susunan lengkep (pak): sora, VC, animasi (lawang, kompartemen kargo pungkur, leupaskeun tank).
Utamana pikeun fans pesawat Antonov.
Maca manual anjeun bakal manggihan informasi penting. model kualitas luhur.

Author Vladimir Zhyhulskiy. VC Adaptasi, panels jeung gauges ku Philippe Wallaert
Ukuran 29.8 MB
Undeuran 21 967
Dijieun 23-08-2008 18: 13: 11
Robah 11-09-2016 16: 19: 17
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis