Basa

Antonov AN-26 FSX & P3D

panas
Ukuran 29.8 MB
Undeuran 23 292
Dijieun 23-08-2008 18: 13: 11
Robah 11-09-2016 16: 19: 17
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Vladimir Zhyhulskiy. VC Adaptasi, panels jeung gauges ku Philippe Wallaert
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Changelog On 11 / 09 / 2016: Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10, panel anyar 2D, sora adat anyar, adaptasi ka P3D v3, koreksi ti channel alfa ti textures, ditambahkeun GPWS anyar.
Pikeun FSX & P3D. pesawat angkutan multiguna Rusia ieu terus ngapung di loba nagara di dunya. model ieu ditawarkeun jeung susunan lengkep (pak): sora, VC, animasi (lawang, kompartemen kargo pungkur, leupaskeun tank).
Utamana pikeun fans pesawat Antonov.
Maca manual anjeun bakal manggihan informasi penting. model kualitas luhur.
Antonov AN-26 FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!