Basa

   Antonov AN-26 FSX & P3D   

panas
nu ngarang Vladimir Zhyhulskiy. VC Adaptasi, panels jeung gauges ku Philippe Wallaert
Ukuran 29.8 MB
Undeuran 22 358
Dijieun 23-08-2008 18: 13: 11
Robah 11-09-2016 16: 19: 17
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina
Changelog On 11 / 09 / 2016: Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10, panel anyar 2D, sora adat anyar, adaptasi ka P3D v3, koreksi ti channel alfa ti textures, ditambahkeun GPWS anyar.

Pikeun FSX & P3D. pesawat angkutan multiguna Rusia ieu terus ngapung di loba nagara di dunya. model ieu ditawarkeun jeung susunan lengkep (pak): sora, VC, animasi (lawang, kompartemen kargo pungkur, leupaskeun tank).
Utamana pikeun fans pesawat Antonov.
Maca manual anjeun bakal manggihan informasi penting. model kualitas luhur.

download