Basa

Tom Anotonov-225 MRIYA / ngimpi FSX

panas
Ukuran 26.37 MB
Undeuran 53 799
Dijieun 29-09-2009 02: 00: 00
Robah 08-06-2012 01: 24: 03
ngidinan freeware luar
pangarang: Thomas Ruth, putra de Mike Maarse
download Pikeun FSX & Edition uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
model asli pikeun FSX SP1 jeung SP2 untested jeung DirectX10. Ngawengku panel 2D dasar jeung kabina virtual geulis (tempo poto) ditambah sora tina nyata An-225 di Schiphol (Amsterdam). Dua vérsi sadia, hiji jeung shuttle rohangan dina balik deui Angkatan Udara Sovjet jeung versi sejen kargo "Angkutan International". Ngawengku manual dina basa Inggris (teu Rusia) maca eta sacara saksama kusabab geus pelesir nyata ngajalankeun saperti mesin badag. Réa patempatan anu dinamis jeung nu naha manual bakal Bejakeun ku anjeun kabéh kenop.

Sajarah:

Nu Antonov An-225 Mriya ( "ngimpi" dina Ukrania) nyaéta hiji pesawat angkutan jumbo, nu dihasilkeun dina USSR (Soviet Républik Sosialis di Wikivoyage) jeung narima salaku ngaran kode pikeun NATO "Cossack" (An-124 ieu salah sahiji "Condor"). pesawat Ieu ukuran impressive sanggup mawa beban badag sarta beurat leuwih jarak considerable.

Ieu pesawat pangpanjangna jeung heaviest di dunya, tapi kadua dina watesan ukuran, balik seaplane buta H-4 hercules. Nurutkeun Anatoly Boulanenko, nu Hiji-225 geus kungsi dipaké pikeun poténsial full sarta sok sanggeus manéhna, nu Hiji-225 ogé bajoang gunana. Mémang, salila démo leuwih Bourget, manéhna ngancik di hiji sudut 45 ° jeung rohangan shuttle Soviet Buran of 62 ton napel fuselage teh.
Tom Anotonov-225 MRIYA / ngimpi FSX download
Basa