Basa
Iklan / pub

Antonov AN-32 FSX

panas
Author Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Ukuran 37,3 MB
Undeuran 28 259
Dijieun 31-10-2010 22: 08: 48
Robah 19-12-2012 02: 49: 56
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on FSX Akselerasi atawa SP2 & FSX-uap

Ukranain-Diwangun pesawat kargo turbo Prop kembar. release ieu ngawengku sababaraha schemes cet, dua mode pungkur lamping operasi, adjustable Prop sabeulah visuals lamun masih / slow, sarta sababaraha VC jeung lamping / pintonan kabin.

Nu An-32 dasarna nyaeta re-engined An-26. Nu customer peluncuran ieu Angkatan Udara India, nu maréntahkeun pesawat ieu sabagean alatan hubungan alus antara mangka pamingpin USSR Leonid Brezhnev terus pamingpin India Indira Gandhi. Nu An-32 dirancang pikeun tahan kondisi cuaca ngarugikeun leuwih hade tinimbang standar An-26. Nu luhur teu ngarenah tina nacelles engine luhur jangjang nu diidinan pikeun kolecer diaméterna leuwih badag, nu disetir ku 5100 hp dipeunteun AI-20 mesin turboprop, ampir dua kali kakawasaan AI-26 powerplants surat An-24 sacara. Ku kituna Nu Hiji-32 enjoys ciri nyokot-off alus teuing dina (luhur luhurna) kaayaan tropis jeung pagunungan, di mana hawa panas atawa ipis hampers usaha tractive nu powerplants. Harga keur karek diwangun An-32 ieu dikutip salaku mahluk 6-9 juta dollar dina 2000

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis