Basa
Iklan / pub

Antonov AN-225 Pax FSX

panas

Nu pesawat pangpanjangna jeung heaviest di dunya deui dina Rikoooo dina versi panumpang (samaran) kaasup jeung pausahaan: Air Perancis, American Airlines, British Airways, Lufthansa, cet bodas jeung produsén cét (Antonov).

Nu Antonov An-225 Mriya ( "The Dream" dina Ukrania) nyaeta jetliner pesawat angkutan, nu dijieun di Soviet Républik Sosialis Ukrania sarta dibéré ngaran kode keur NATO "Cossack" (An-124 ieu nu "Condor" ). Tah Ieu ukuran impressive sanggup mawa beban badag sarta beurat leuwih jarak considerable. Ieu pesawat pangpanjangna jeung heaviest di dunya, tapi kadua dina watesan skala, balik seaplane buta H-4 hercules.

Nurutkeun Anatoly Boulanenko, nu Hiji-225 geus kungsi dipaké pikeun poténsial full anak jeung, deui nurutkeun manéhna, nu Hiji-225 nyaéta salaku maneuverable salaku bajoang a. Mémang, salila démo leuwih di Le Bourget, manéhna banked di hiji sudut 45 ° jeung shuttle rohangan Buran of 62 ton napel fuselage teh.

Antonov AN-225 interior

Author Thomas Ruth, repaints ku ricardo_tv
Ukuran 20.8 MB
Undeuran 57 555
Dijieun 15-05-2012 22: 40: 47
Robah 08-06-2012 01: 21: 08
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis