Basa

   Antonov An-28 FSX-A & P3D   

panas
nu ngarang Vadim Duplishev, Radek Koterbski
Ukuran 140 MB
Undeuran 21 978
Dijieun 30-11-2012 03: 49: 24
Robah 30-11-2012 23: 38: 27
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-Priangan & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Tambah-on kualitas signifikan jeung VC di HD jeung loba textures jeung model. Baca manual teh. Cocog jeung FSX SP2 atawa akselerasi jeung Prepar3D.

Ayeuna, proyék diwangun 3 vérsi tina Hiji-28 di liveries 9, sakabéh sareng mesin TWD10 / PZL10S jeung kolecer 3-bladed:

- Antonov An-28 di Aeroflot maskapai livery (versi DPL sacara)
- Antonov An-28 di Alrosa maskapai livery (versi DPL sacara)
- PZL An-28 di Djibuti Air Angkatan livery
- PZL An-28 reg no ep-827, dina ABRI Peru livery - 811 bat
- PZL An-28 di Géorgia Air Angkatan livery (tacan beres)
- PZL An-28 reg no, "Don Antonio" livery SP-AWR (SkyDive.waw.pl)
- PZL An-28 reg no BJB-TSV, dina Blue Wing maskapai livery (eta nabrak di RL)
- PZL An-28TD Bryza, Mil reg no 0723 di Polandia Air Angkatan "heubeul" livery
- PZL M28B Bryza-1R, Mil reg no 1017, dina dicampur livery english-ngagosok husus numbu ka 60-ulang tina Battle Of Atlantik

Nu Antonov An-28 (NATO designation Cash) nyaéta hiji pesawat angkutan cahaya kembar-engined, dimekarkeun ti Antonov An-14. Manéhna nu meunangna kompetisi hiji nu sabalikna nu Beriev Jadi-30 keur dipake ku Aeroflot airliner salaku haul pondok. Eta dijieun hiber kahijina di 1969.

A total unit 191 anu dihasilkeun jeung 68 di antarana aya di Airlines.

Sanggeus runtuyan pre-produksi pondok diwangun ku Antonov, ieu diwangun dina lisénsi di Polandia ku PZL Mielec. Dina 1993, PZL dimekarkeun varian sorangan ningkat: PZL M-28 Skytruck. (Wikipedia)

download