Basa
Iklan / pub

Antonov 72-74 paket FSX & P3D


Hiji addon nu teu pretend jadi kualitas grafis ekstrim, tapi sahenteuna pisan jarang di freeware, utamana yén éta téh lengkep (sora adat, panel 2D, kabina virtual). Kaasup jeung repaints 4.

Asalna dimaksudkeun pikeun ngaganti Antonov An-26, studi ngeunaan perkembangan tina Hiji-72 mimiti di 1970s Dua purwa anu diwangun. Kahiji kahiji flew dina Désémber 22 1977. Pesawat kadua diwakilan di Paris Air Ténjokeun 1979.

Dina Nopémber jeung Désémber 1983, tilu pilots Soviet operative di pasang ngadegkeun 17 catetan resmi anyar dina widang laju nangtung jeung beban dina papan an Hiji-72.

Dina ahir 1995, leuwih ti 160 An-72 jeung An-74 geus dikirimkeun, lolobana pasukan. (Wikipedia)

Author Model ku Dimitri Samborski, ditingkatkeun VC ku Michael Pook, repaints ku Stephen Browning
Ukuran 30.2 MB
Undeuran 3 155
Dijieun 28-01-2016 15: 54: 00
Robah 28-01-2016 20: 54: 39
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis