Basa

   Socata TB10 Tobago Full Package FSX & P3D   

nu ngarang Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
Ukuran 10.2 MB
Undeuran 7 816
Dijieun 20-08-2012 17: 43: 07
Robah 15-10-2012 23: 05: 55
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Kaasup Cim VC jeung Adat Gauges jeung Sora dirobah pikeun FSX. Lingkup Socata TB ieu katimu di pertengahan 1970s pikeun ngaganti sepuh Morane-Saulnier Rallye. Maranehna pesawat cahaya pikeun perjalanan luang atawa bisnis.

Nu pesawat TB-10 Tobago mangrupa klub ngapung sipil, dirarancang jeung dijieun pikeun hiber lempeng. Ieu ngabogaan Lycoming O-360 jeung 180 hp, kareta a jeung pitch kolecer tetep, nu ngidinan laju pesiar maksimum 127 kts (235 km / h).

download

Undeuran Biomédis