Basa

Socata TB10 Tobago Full Paket FSX & P3D

Ukuran 10.2 MB
Undeuran 8 318
Dijieun 20-08-2012 17: 43: 07
Robah 15-10-2012 23: 05: 55
ngidinan freeware luar
pangarang: Premier Pesawat Desain luar http://www.premaircraft.com
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Kaasup Cim VC jeung Adat Gauges jeung Sora dirobah pikeun FSX. Lingkup Socata TB ieu katimu di pertengahan 1970s pikeun ngaganti sepuh Morane-Saulnier Rallye. Maranehna pesawat cahaya pikeun perjalanan luang atawa bisnis.

Nu pesawat TB-10 Tobago mangrupa klub ngapung sipil, dirarancang jeung dijieun pikeun hiber lempeng. Ieu ngabogaan Lycoming O-360 jeung 180 hp, kareta a jeung pitch kolecer tetep, nu ngidinan laju pesiar maksimum 127 kts (235 km / h).
Socata TB10 Tobago Full Paket FSX & P3D download

Undeuran Biomédis

Basa