Basa
Iklan / pub

Socata TB10 Tobago Full Paket FSX & P3D

Ukuran 10.2 MB
Undeuran 7 696
Dijieun 20-08-2012 17: 43: 07
Robah 15-10-2012 23: 05: 55
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Kaasup Cim VC jeung Adat Gauges jeung Sora dirobah pikeun FSX. Lingkup Socata TB ieu katimu di pertengahan 1970s pikeun ngaganti sepuh Morane-Saulnier Rallye. Maranehna pesawat cahaya pikeun perjalanan luang atawa bisnis.

Nu pesawat TB-10 Tobago mangrupa klub ngapung sipil, dirarancang jeung dijieun pikeun hiber lempeng. Ieu ngabogaan Lycoming O-360 jeung 180 hp, kareta a jeung pitch kolecer tetep, nu ngidinan laju pesiar maksimum 127 kts (235 km / h).

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis