Basa
Iklan / pub

Hawker-Siddeley HS.748 Bélgia Air Force FSX & P3D


Geulis jeung Palasik Hawker Siddeley HS748 repaints keur FSX & P3D di Bélgia Air livery gaya circa 1976 / 86. kualitas High VC kaasup ogé model jéntré luhur. Loba berkat Michael Pook / Dave Rocholl pikeun ngaropéa panel 2D. textures ku Stephen Browning. sora adat kaasup.

Le HS.748 Est un bi-turbopropulseur de angkutan pangadilan / moyen-courrier conçu tara la firme britannique Avro faisant partie du Groupe Hawker-Siddeley.

Nu Hawker Siddeley HS 748 nyaeta turboprop airliner sedeng-ukuran aslina dirancang ku sungut British Avro di 1950s ahir salaku gaganti pikeun sepuh DC-3s tuluy di service nyebar salaku feederliners. Avro ngumpul dina kinerja, utamana pikeun operasi STOL, sarta kapanggih pasar dedicated. pesawat 380 anu diwangun ku Hawker Siddeley. A leuwih badag, tumuwuhna stretched tina HS 748, bae ATP, nyoba bersaing jeung de Havilland Kanada dash 8 tapi nempo hiji kawates produksi ngaji. (Wikipedia)

Author Fraser A. McKay, David Maltby, Stephen Browning
Ukuran 21. MB
Undeuran 4 073
Dijieun 20-05-2015 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 13: 33: 36
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis