Basa
Iklan / pub

FSND McDonell-Douglas MD-83 FSX

Vérsi 1 panas

Kahiji MD 8X dina rikoooo asli pikeun FSX, hiji marvel bener diuji gancang. A karya ati jeung lengkep, hiber dinamis deukeut ka nyata.

Fitur: 2D kabina. Maya kabina. APU System ngagawekeun. Management hiber ngagawekeun Komputer *. "FMC" Bendix Raja / Honeywell Umum Aviation FMC / GPS ku Garrett Smith. animasi Full kaasup lawang kaluar. FSX gerbang terminal kasaluyuan. Wing flex ... jeung tambahan leuwih realistis loba!

Hatur nuhun ka Alejandro Rojas Lucena (FSND) pikeun idin pikeun nunda file ieu dina rikoooo di otomatis-masang.

Nu McDonnell Douglas MD-80 nyaeta airliner US nu dihasilkeun ku produsén pesawat McDonnell Douglas. Ieu saterusna dimekarkeun jeung dipasarkan parobahan, nu MD-90. Sanggeus meuli McDonnell Douglas di 1997, Boeing geus ganti unit, salaku Boeing 717.


Ukuran 38.6 MB
Undeuran 36 788
Dijieun 30-03-2012 18: 26: 14
Robah 29-06-2016 13: 13: 04
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub