Basa

FSND McDonell-Douglas MD-83 FSX Vérsi 1

panas
Ukuran 38.6 MB
Undeuran 40 970
Dijieun 30-03-2012 18: 26: 14
Robah 29-06-2016 13: 13: 04
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Alejandro Rojas Lucena (FSND) luar http://www.simviation.com/fsnd/
download Pikeun FSX & Edition uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Kahiji MD 8X dina rikoooo asli pikeun FSX, hiji marvel bener diuji gancang. A karya ati jeung lengkep, hiber dinamis deukeut ka nyata.

Fitur: 2D kabina. Maya kabina. APU System ngagawekeun. Management hiber ngagawekeun Komputer *. "FMC" Bendix Raja / Honeywell Umum Aviation FMC / GPS ku Garrett Smith. animasi Full kaasup lawang kaluar. FSX gerbang terminal kasaluyuan. Wing flex ... jeung tambahan leuwih realistis loba!

Hatur nuhun ka Alejandro Rojas Lucena (FSND) pikeun idin pikeun nunda file ieu dina rikoooo di otomatis-masang.

Nu McDonnell Douglas MD-80 nyaeta airliner US nu dihasilkeun ku produsén pesawat McDonnell Douglas. Ieu saterusna dimekarkeun jeung dipasarkan parobahan, nu MD-90. Sanggeus meuli McDonnell Douglas di 1997, Boeing geus ganti unit, salaku Boeing 717.

FSND McDonell-Douglas MD-83 FSX Vérsi 1 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!