Basa
Iklan / pub

McDonnell Douglas DC-10 Vérsi 2 FSX & P3D

panas

Diropéa dina 18 / 03 / 2013: kasaluyuan P3D + sora anyar. Kualitas ieu nambahkeun-on téh undeniable, nu textures nu lengkep jeung HD, nu model hiber téh realistis jeung 3D modeling teu salah, kaasup jeung 7 repaints: Amérika Airlines, panah dirobah kapal barang kargo, Benua Airlines, Mexicana, Condor, Jepang Airlines (JAL), Angkatan Udara AS. Ulah poho maca panel manual.

pak luar biasa kaasup model di handap DC-10: DC-10-10 + VC, DC-10-15 + VC, DC-10-30 + VC, DC-10-40 + VC, DC-10-KC10 + VC + lamping suluh

Nu pesawat DC-10 nyaeta tri-jet lila-haul McDonnell Douglas, dihasilkeun ku Douglas Pesawat Company, dina Samentara éta jadi Long Beach Division of Boeing Airplanes komérsial.

Ieu téh mangrupa panerusna ka Douglas DC-8, range lila-haul tina urut Douglas. produksi anak mimiti dina Januari 1968 jeung salinan kahiji anu dikirimkeun dina 1971. Manéhna diganti dina 1990 ku McDonnell Douglas MD-11.

Ieu dihasilkeun antara 1971 jeung 1989 ka salinan 386 di leuwih ti 60 KC-10 (model tanker diwangun pikeun Angkatan Udara US)


Author Thomas Ruth & Erick Cantu
Ukuran 50.3 MB
Undeuran 44 130
Dijieun 03-05-2012 18: 52: 47
Robah 18-03-2013 01: 36: 45
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub