Basa

   SMS MD-11 Dutch Package FSX & P3D   

panas
nu ngarang SMS Overland - Repaint ku Stephen Browning
Ukuran 37.5 MB
Undeuran 40 086
Dijieun 17-03-2013 19: 39: 07
Robah 19-03-2013 18: 26: 44
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Paket Walanda ieu ngandung dua karek dicét liveries kacida lengkep: KLM panumpang jeung Martinair kargo. Boh datang jeung bagian poto nyata, peuting full textures cahya, lampu badarat animasi, kabina virtual jeung pak sora gede. Repaints ku Stephen Browning.

Nu McDonnell Douglas MD-11 mangrupakeun airliner dijieun ku produsén pesawat McDonnell Douglas. Ieu pérsi nambahan tina DC-10 jeung winglets di tip jangjang jeung avionics kabina modern (kaca kabina).

download