Basa
Iklan / pub

SMS MD-11 Walanda Paket FSX & P3D

panas
Author SMS Overland - Repaint ku Stephen Browning
Ukuran 37.5 MB
Undeuran 39 581
Dijieun 17-03-2013 19: 39: 07
Robah 19-03-2013 18: 26: 44
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Paket Walanda ieu ngandung dua karek dicét liveries kacida lengkep: KLM panumpang jeung Martinair kargo. Boh datang jeung bagian poto nyata, peuting full textures cahya, lampu badarat animasi, kabina virtual jeung pak sora gede. Repaints ku Stephen Browning.

Nu McDonnell Douglas MD-11 mangrupakeun airliner dijieun ku produsén pesawat McDonnell Douglas. Ieu pérsi nambahan tina DC-10 jeung winglets di tip jangjang jeung avionics kabina modern (kaca kabina).

download

Iklan / pub