Basa

   MD-88 Delta Twin Pack FSX & P3D   

panas
nu ngarang Mitsushi Yutaka, repaints ku Stephen Browning
Ukuran 58.8 MB
Undeuran 49 512
Dijieun 09-02-2014 01: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 30: 19
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   For FSX & FSX-Steam & Prepar3D v1 (v2 & 3 to test)  DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


realisasi geulis McDonnell Douglas MD-88 dina warna tina Delta Air Galur. paket lengkep jeung kabina maya, panel 2d, pribadi jeung sora nyata. Ngawengku dua repaints Delta jeung mariksa-list & spésifikasi dina format WordPad. No FMC, Anjeun kudu ngapung jeung GPS. Atuh ka Mitsushi Yutaka pikeun model alus teuing.

Nu McDonnell Douglas MD-80 nyaeta airliner US nu dijieun ku produsén pesawat McDonnell Douglas. Jeung mangka ngembangkeun hiji trend marketing, nu MD-90. Ngabogaan meuli McDonnell Douglas di 1997, Boeing geus ganti alat, salaku Boeing 717.

Delta Air Galur mangrupa maskapai American dumasar di Atlanta, operasi dina penerbangan dijadwalkeun di Amerika Serikat jeung di sakuliah dunya.

download