Basa

Iris Phantom AS-ga Megapack FSX & P3D Vérsi + nangtukeun

Ukuran 76.6 MB
Undeuran 6 688
Dijieun 28-01-2016 14: 32: 00
Robah 28-01-2016 21: 32: 36
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Model ku Iris hiber simulasi Software, paket ku David Robles, VC ku Tim Conrad luar http://www.irissimulations.com.au
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Luhung addon freeware mega pek F-4K / FG.1 Phantom Air Ground serangan Superiorty jeung sababaraha repaints. pak ieu ngawengku 13 repaints jeung dua model. Sadaya efek ogé konfigurasi haseup nu kaasup. Dites jeung FSX / Akselerasi jeung Prepar3D. kaasup FDE, sora adat, gauges, animasi jeung sajabana

gambar

2D2015-11-23 13-13-57-4042015-11-23 13-21-55-65gambar leutik 1gambar leutik 2gambar leutik 3gambar leutik 6gambar leutik 7gambar leutik 8gambar leutik 9gambar leutik 10gambar leutik 11gambar leutik 12gambar leutik 13VC-1VCVC jeung helm HUDVC jeung HUD
Iris Phantom AS-ga Megapack FSX & P3D Vérsi + nangtukeun download
Basa