Basa
Iklan / pub

Bombardier Canadair Cl-215 v3.0X FSX & P3D

panas
Ukuran 11.7 MB
Undeuran 38 435
Dijieun 28-10-2009 20: 07: 53
Robah 15-10-2012 23: 06: 13
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Nu Canadair Cl-215 nyaéta pesawat kahiji dirancang salaku ngebom cai pikeun gelut ngalawan kahuruan. Ieu pesawat kawentar jenis ieu, dimekarkeun di Perancis, geus jadi sinonim jeung Canadair cai-ngabom pesawat. Nu Cl-215 dirarancang di Kanada ku Canadair (ayeuna Bombardier) jeung dijieun salinan 125 antara 1966 jeung 1989, diékspor ka nagara belasan. (sumber wikipedia)

Diropéa dina 01 / 10 / 2012: Dina versi anyar ieu model 3D dijieun jeung FSDS 3.51 jeung disusun jeung Makemdl keur FSX ayeuna ngabogaan susunan pinuh ku animasi lengkep, kabina virtual jeung levers animasi, pedals jeung yoke, panto jeung tangga, mesin jeung haseup animasi. Maya kabina bercahya peuting. Teu cocog langsung X 10

Aya tilu sét textures ngalambangkeun unggal operator nyata: Protection Sipil Perancis F-ZBBV dina dua varian, Yunani, Kanada, leuwih textures sadia dina internet.

data téhnis jeung kinerja anu dicandak ti data resmi.
Baca dokuméntasi

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis