Basa

& NbspPOSKY Bombardier CRJ 900 FSX

panas
nu ngarang Project Open Sky luar http://www.projectopensky.com
Ukuran 12.45 MB
Undeuran 19 859
Dijieun 02-01-2010 19: 23: 56
Robah 12-07-2012 03: 10: 04
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Hiji tambihan-on jeung model hiber jeung modeling kualitas luhur cocog mana wae versi FSX. Ngawengku tilu textures: Kelir resmi House, NWA Airlink, Amérika West Express. Pastikeun pikeun maca manual sanggeus instalasi.

gambaran umum tina pesawat nyata:

Nu Bombardier CRJ900 dirancang pikeun tahan panumpang 86-90 dina konfigurasi 4-abreast jeung dua lavatories jeung galley salaku alat standar. Ogé bisa ngonpigurasi jeung pilihan 3-abreast bisnis-kelas seating.

Bombardier ngembangkeun hiji winglet badag anyar jeung aerodynamics ningkat pikeun CRJ900 nu méré eta takeoff alus teuing, nanjak, pesiar jeung kinerja badarat ogé ngurangan ngabeuleum suluh.

Bombardier Aerospace nawarkeun 3 vérsi nu CRJ900: standar CRJ900, nu CRJ900 er jeung CRJ900 LR. Versi standar ngabogaan beurat maximum takeoff of pon kitu 80,500 (36,504 kg) jeung lingkup 1,350 nm (1,554 SM / 2,500 km). Ngalegaan Range (er) varian ngabogaan beurat maximum nyokot-off tina pon kitu 82,500 (37,421 kg) jeung lingkup 1,593 nm (1,833 SM / 2,950 km). Nu Long Range (LR) model ngabogaan beurat maximum nyokot-off tina pon kitu 84,500 (38,330 kg) jeung lingkup 1,828 nm (2,104 SM / 3,385 km). Nu CRJ900 ngabogaan kinerja beredar, sanggup speeds pesiar max of Mach 0.83 (475 kts / 547 mph / 881 KPH), sarta altitudes pesiar nepi ka 41,000 suku.

Nu Bombardier CRJ900 ieu Powered ku dua General Electric CF34-8C5 turbofan mesin anu ngahasilkeun 14,510 pon kitu (63.2 kn) tina nyokot-off dorong. Ieu mesin sarua ogé ngawasa nu CRJ700 jeung CRJ705, sahingga pikeun commonality gede antara anggota kulawarga. Asalna dimekarkeun pikeun Angkatan Udara Amérika Sarikat, kulawarga CF34 ngabogaan leuwih 20 juta jam hiber sarta pohara dianggap minangka salah sahiji powerplants paling dipercaya jeung efisien diwangun. Sajaba ngabogaan ningkat suluh jeung cooling efficiencies, powerplant nu Bombardier CRJ900 Series 'delivers hiji amplop kinerja comparable nu hiji jet mainline.

Nu CRJ900 nyaeta suku 118, 8 inci (36.2 m) lila jeung bentang jangjang tina 81 suku 6 inci (24.9 m).


(Sumber: www.crj900.com)

download