Basa

   Bombardier Global Express XRS FSX   

panas
nu ngarang Richard Schwertfeger
Ukuran 13.88 MB
Undeuran 12 864
Dijieun 30-05-2011 11: 26: 16
Robah 12-07-2012 03: 07: 27
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


model asli pikeun FSX. paket ieu ngandung dua panels 2D ukuran beda, hiji 4: 3 jeung "Wide-layar" jeung kabina virtual pinuh interaktif! Ngawengku 4 repaints (N30GL, N43GL, N552RS, N929LM) jeung manual komprehensif kudu maca saméméh dimimitian. A pelesir nyata.

Nu Bombardier Global Express jet bisnis ngarupakeun jet di range pisan lila.

Nu Global Express XRS pérsi ningkat tina Global Express, maturan laju luhur pesiar, umur batre up, jeung kabin dirarancang sarta leuwih alus informed. Hurup XRS bakal boga harti lian ti geus dipilih pikeun ngaronjatkeun image brand. Otonomi geus ngaronjat ngaliwatan penyediaan a tank tina 674 kg minyak tanah di tempat jangjang. Nu Global 5000 mangrupa vérsi pondok tina Global Express XRS. sumber wikipedia

download