Basa

& NbspNardi FN-333 Riviera Vérsi 1.0 (kompatibel FS2004)

panas
nu ngarang mario Noriega
Ukuran 14.3 MB
Undeuran 21 949
Dijieun 25-12-2007 21: 12: 59
Robah 28-06-2015 21: 09: 37
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & FS2004& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Changelog Kasaluyuan Jandela 10 + FSX uap + P3D v2

Cocog jeung FSX jeung FS2004. Pilihan ti installer teh. Ieu Italia leutik amphibious seaplane, luang, Powered ku kolecer pungkur. Hal ieu bisa darat dina cai jeung di darat, cukup nyieun walks geulis! Kualitas visual anu alus teuing, aya sih lepat, interior ogé pohara geulis. Kabéhanana dimodelkeun make 3D.

Sora sigana realistis jeung geura neuleumkeun urang di alat. dasbor nyaeta fungsi jeung lengkep.

Ulah poho maca parentah dina payil di handap ieu: FN333_check.htm, sarta FN333_ref.htm panel_FN333.htm leuwih redme.txt

spésifikasi:

Max. Laju di S / L: mph 177
Warung Speed ​​(Ldg config..): 68 mph
Cruise Speed ​​(70% pwr): mph 164
Cruise Speed ​​(60% pwr): mph 152
Konsumsi bahan bakar: 11.1 gal / hr
Service siling: 18 500 ft
TO ngajalankeun (taneuh): 950 ft
TO ngajalankeun (cai): 1565 ft
Badarat ngajalankeun (taneuh): 660 ft
Badarat ngajalankeun (cai): 625 ft
Range: 625 mil

download

Undeuran Biomédis

Basa